bodye yeni basladım evde dumbelllarla çalısıorum yardımcı olur musunuz??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmet12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ahmet12

Yeni Üye
ben bodye yeni başladım 17yasındayım 192boy 95 kiloyum... flexor hocanın yazdıgı programı uyguluyorum daha 2gün oldu kaç kilo agırlıkla yapıyım hareketleri?? setlerini kaçarkaçar yapıyım?? ve en önemlisi bana görebi beslenme programı hazırlarmısnız?? teşekkürler şimdiden .. :)

setler 8 tane olsun
ağırlık sorduğuna göre dumbel sıkıntın yok galiba. o yüzden ilk gün en hafifi ile yap(tığın için şimdi seni yeteri kadar zorlayacak ağırlığı keşfetmişsindir. yada en hafifinden başla bak hangisinde 8 taneyi zarzor çıkartıyorsun o ile yap)

hatta dumbellerıda kolundan tutup biz kaldıralım mı? Sordukların hepsi forumda var klasik bir cevap veriorm sana ama fazla kurcalamadan bile çok rahat bulablirsin demekki okumadan konu açmışsın yanlış anlama beni ama ben 3-4 ay forumu okuduktan sonra ilk mesajımı yazmıştım...

sitenin altını ustune getirdim merak etme bro ama benm vücut ölçülerimde hiç konu acan birini bulamadım :/ yeme programı yazcak warmı suan ki günlükyediklerimi yazıorum..

sabah: 1bardak süt(içinebi kaşık bal) 1dilim peynir 2tane yumurta beyazı 2dilimkepek ekmegi

öğlen(okuldan gelince saat 1civarı):tavuk salata,pilav salata, balık salata (hangisi warsa)

saat 5'te bitane elme yiyorum

akşam yatmatan 4-5 saat öncede öglen yediğim gibi kombinasyon yapıyorum

yatarkende 1bardak sütiçip yatıorum :/ sizce iyimi?

selam arkadşaım.ben bu üyeliğin diğer ortagıyım..bence daha çok bilgi edinmelisin..yani forumun hepsini bikere daha oku derim :D beslenmene gelincede sabahları yumurta az yiyiyorsun..aldıgın protein miktarı az...sabahları kflakes gibi mısır gevrekleri yenenide tercig ederim..ve ayrıca o küçücük beynine yerleştir ...senden bişey olmaz ..(bu nazik haldeki diyişim :D)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı