body nin hangisine zararı vardır?

B.B HANGİSİNİN GELİŞİME ZARAR VERİR DURDURUR YADA YAVAŞLATIR..(YAŞ 16-17 OLANLAR İÇİN

• Total voters
    30
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sa arkadaşlar sizinlen bir anket paylaşmak istedim merakimdan dolayi biliyorum biraz ama aklima takilan noktalar var bu yüzden buyrun..

Body hangisinin yada hangilerini gelişimine zarar verir yavaşlatir yada durdurur?

1 den fazla seçenek işaretleme vardir.

• Like
Reactions: Azi
ya allah aşkına bunu biz tam olarak nerden bilelim herkes ordan burdan googledan okuduklarını yazıcak madem çok merak ediyosun daha ciddi araştırma yapmalısın

penis gelişimini durdurma yavaşlatma seçeneğini görmemiş olayım zaten

• Like
Penis i hiç etkilemez ne alaka ya gelişimi zaten yardımcı oluyor.Ama boy konusunda bilemiyorum uzmanlar fitness ın boy uzamasını yavaşlattığnjı söylüyor kesin bir bilgi yok

• Like
Ben sasırmadım bu seceneklere, spor yapmakla alakası olmayan bir milletin spora bakısı iste budur. Boyle onyargilarla spor yapmazlar, sonra elili yaslarda kollestrol, damak tıkanıklıgı kalp ve bilimum rahatsızlık, atmıslı yaslarda bastonla gezme, merdiven cıkamama, yetmisini goren erkek zaten cok cok az.

Iste size spora yabancı Turk milleti...

benim bi arkadasım body yüzünden penisi kurudu kurudu yara kabuğu gibi düştü sonra :o

evet var öyle zararları

BU MUDUR?? BUDURRRRRRRR
hyper_hyper_hyper_hyper_

birinci seçeneği direkt olarak soramadığı için, ankete çevirmiş olayı :lol::lol::lol::lol::lol:
kendi de o seçeneği seçmiş zaten :lol:

Son düzenleme:
  • Like
penisin kuruma durumu protein tozu kullanıp kullanmamakla degişiyor mu?
kullanmazsak daha mı uzun süre fonksiyonunu sürdürür?

Son düzenleme:
  • Like
protein tozu bir yana protein başlı başına penis için en zararlı maddedir. proteinden uzak durmalıyız bağımlıysak bırakamıyorsak protein bıraktırma kurumlarına müracaat etmeliyiz

• Like
bu arada hafiften ağzımı bozacam ama hala penisle ilgili saçma sapan anket şıkkını işaretleyen öküzleri, kibar deyimle angusları görüyorum.

yuh baboş ya.

ulan bizim penisler testodan pantolonlardan taşıyo, hangi topitoşlar işaretliyo bu şıkkı hala ya.

anket zaten full saçma. bu şıkkı işaretleyenlere ise diyecek söz bulamıyorum.

bu kadar testo dostu bi sporda bu şıkkı işaretleyenler dopaçtan başka bişey olamaz.

yahu allah aşkına işiniz gücünüzmü yok sizin :) tartıştığınız konunun saçmalığının farkındasınızdır insallah

• Like
bu arada hafiften ağzımı bozacam ama hala penisle ilgili saçma sapan anket şıkkını işaretleyen öküzleri, kibar deyimle angusları görüyorum.

yuh baboş ya.

ulan bizim penisler testodan pantolonlardan taşıyo, hangi topitoşlar işaretliyo bu şıkkı hala ya.

bu kadar testo dostu bi sporda bu şıkkı işaretleyenler dopaçtan başka bişey olamaz.

helllooo

ben A şıkkını seçtim.:lol::lol::lol:
herkese de A şıkkını seçmesi tavsiyesini veriyorum :lol::lol::lol::lol:
İnanıyorum buna bennnnn :lol::lol::lol::lol::lol:
Olay ciddi, bak pashacan örnek bile vermiş :lol::lol::lol::lol::lol:

-

forumdan ricam, şöyle eli yüzü düzgün çok coşkulu çılgın bir smiley eklemeleri
böyle topicler için mevcut smiley'ler yetersiz kalıyor :D

yuh baboş ya.

kurban olduğum konu başlığı saçma anket saçma sorular saçma soruları soran saçma herşey küllüm saçma

absürtlüğün daniskasının içine düşmüşsün ve hala bu burada yer alıyosa en güzeli anketi işaretlemek sende isaretle bunlara inansın inanmak isteyen ve bıraksın bu sporu bizde nefes alalım :)

doğru diyonuz valla ya. dün artık bi ara bu absürdlüğe karşı sabrımı nasıl yitirdiysem patlamışım :D:D

ama başlık harbiden adamın içini gıcıklıyor :D:D

neyse bugün relaxiyet içindeyim. evet benim penise de zarar veriyo :D:D

Son düzenleme:
  • Like
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı