Body de 9.ay yorumlarinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdiden teşekkürler yorumlar için

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 440
  • 2.jpg
    2.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 433
  • 3.jpg
    3.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 437
  • 4.jpg
    4.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 399
boy 1.80 cm kılo 86 kol 39 cm 9 aydır düzenli calısıyorum basladıgımda 76 kıloydum 9 ayda 10 kılo aldım hardlıne bipro unıversal amıno 2700 kullanıyorum son 5 aydır supplementlerımden memnunum behch rekorum 105 kılo 2 tekrar 4*10 80 kılo rahat basıyorum sizlerden yorumlarınızı beklıyorum... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Kilo almışsın ama yağ olarak almışsın heralde? :)

9.ay için tam olarak verimli sayılmaz ancak kolların iyi...Göğüs ve Midede fazla birşey olmasada çalışmalarına mide - göğüs ağırlıklı düzenli olarak devam etmelisin :) Sırt fotoğrafın yok.. Çekersen iyi olur :)

Başlangıç fotoğrafı olmadığı için gelişim için birşey idyemem ama trapezler gelişmiş, omuzlar geride kalmış. Özel olarak trapez çalışıyorsan bence çalışmayı hafiflet eğer trapez çalışmıyorsan omuz hareketlerini hareketi trapezi min düzeyde etkileyecek şekilde çalış. Kilo almışsın ama epey yağlanma olmuş. Bence beslenme düzenini de gözden geçir, kalori miktarını kas gelişimini engellemeyecek kadar düşür.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı