Body çıkışı karın açlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x10.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

x10.

Üye
Arkadaşlar bodye bugün başladım ama genelde fitness yani bisiklet ve koşu bandı ağırlıklı yapıyorum sorun şuki spordan çıktığım zaman karnım çok acıkıyor ne yapcağımı bilemiyorum zayıflamayıda çok istiyorum.

daha hafif beslenmeye calıs bir zararı olmaz ;)

Kilo vermek için Hem spor yapıp hem yememek vücudunun kendi kendini sindirmesidir yaptığın sporun bir anlamı kalmaz zaten Şöyle söyliyeyim Eğer salona sabahtan gidiyorsan uyanınca kahvaltı etmeden bir muz yada elma gibi meyve yiyip spor çıkışı güzel bir kahvaltı hoş olur ,ha sabahtan gitmiyorsan öğlendir akşam iş çıkışıdır falan salona gitmeden 2 saat önce kadar yemeğini ye salonda çalışırkende bir miktar kuru üzüm tüketebilirsin bir avuç kadar hem salondaki performansını arttırır hemde acıkmanın biraz önüne geçmiş olursun diye düşünüyorum

Çok te
Kilo vermek için Hem spor yapıp hem yememek vücudunun kendi kendini sindirmesidir yaptığın sporun bir anlamı kalmaz zaten Şöyle söyliyeyim Eğer salona sabahtan gidiyorsan uyanınca kahvaltı etmeden bir muz yada elma gibi meyve yiyip spor çıkışı güzel bir kahvaltı hoş olur ,ha sabahtan gitmiyorsan öğlendir akşam iş çıkışıdır falan salona gitmeden 2 saat önce kadar yemeğini ye salonda çalışırkende bir miktar kuru üzüm tüketebilirsin bir avuç kadar hem salondaki performansını arttırır hemde acıkmanın biraz önüne geçmiş olursun diye düşünüyorum[/quot
Evet ama proteini supplementden değil yemekten al
Ne yemeliyim peki protein ağırlıklı ?

pilav ve makarna derken ? karbonhidratta olucak tabikide protein kaynağı olarak makarna ve pilav 0 denecek derecededir.
Proteini yüksek olan doğal besinler tüketeceksen Tavuk,Kırmızı et köfte vb. değilde daha çok biftek,bonfile tarzı et ve balık olarakda Konserver ton balıklarınıda tercih edebilirsin et ürünlerinin dışında 4-5 haşlanmış yumurta beyazı,yağsız beyaz peynir ve Çökelek tercih edebilirsin markette satılan hazır çökelekler yerine kendinde evde yapabilirsin

pilav ve makarna derken ? karbonhidratta olucak tabikide protein kaynağı olarak makarna ve pilav 0 denecek derecededir.
Proteini yüksek olan doğal besinler tüketeceksen Tavuk,Kırmızı et köfte vb. değilde daha çok biftek,bonfile tarzı et ve balık olarakda Konserver ton balıklarınıda tercih edebilirsin et ürünlerinin dışında 4-5 haşlanmış yumurta beyazı,yağsız beyaz peynir ve Çökelek tercih edebilirsin markette satılan hazır çökelekler yerine kendinde evde yapabilirsin
Çok teşekkür ederim mesajın için dikkate aldım ama ben spora hava karardığında gidiyorum bunlar dokunmasın bu kadarı...

Back
Yukarı