Birden Fazla Supplement Kullanmak Zararli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SoA

Üye
Herkese merhaba. Ben zayif biriyim 1 yildir spora gidiyorum 52 kiloydum 3 kutu gainer kullandim bugun 60 kiloyum. Beceremedim yani. Simdi whey protein tozu kullaniyorum. Kilo almada yardimci olabilir denilen kazein proteinde kullan diyorlar gece yatmadan. Birde karbonhidrat takviyesine tekrar devam edeyim diyorum.

Yani hem whey protein hem kazein hemde gainer kullanmak sakincali olur mu? Ya da baska oneriniz olabilir mi bu konuda ?

Merhaba, kaç yaşında olduğunu öğrenebilirmiyim acaba sana söylenecek tonlarca lafım olabilir.

O zaman sorun yok forumda destek ürün kullanan çok çoluk çocuk var ondan sordum. Sana gelince iki ürünü birden kullanman sorun olmayacaktır. Ama uyarayım kilo aldırıcılar alabileceğin en gereksiz şeyler. Onun yerine beslenmene dikkat etmen gerek

Sagolasin. 3 ogun yiyorum az ama sikta yiyorum ama bir turlu alamiyorum kiloyu hic ac birakmiyorum kendimi doktora gidiyorum test yaptiriyorum hersey normal cikiyor anlamadim gitti. Muscletech mass gainer aldim sadece onu kullanmaya karar verdim. Bakalim ne olacak

Kalorini hesaplıyormusun?

Kalorini hesaplamadığın sürece kilo aldırıcı kullanmanın anlamı yok.

Back
Yukarı