Bir bucuk senelik calisma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ocali
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ocali

Üye
Selam arkadaslar.

Adim oktay. Hollandada yasiyorum, 23 yasindayim ve bir bucuk senedir vucut gelistirme yapiyorum. Haftada dort kere bir saat ve her kasti haftada bir kere yapiyorum

Yorumlarinizi bekliyorum.

Eklentiler

• foto 2 11-07-10.jpg
    foto 2 11-07-10.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 531
  • oktay body builder 088.jpg
    oktay body builder 088.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 544
  • bewerkt 256.JPG
    bewerkt 256.JPG
    32,4 KB · Görüntüleme: 525
Çoık iyi gelişim bence de. Özellikle son pozdaki omuzdaki düşük yağ ve hacim çok hoş. Supplement beslenme yaşam tarzı bahsederseniz herkese tüyo olur.

İlk önceki fotolarınıa koyarsan benim gibi yeni başlayan arkadaşlarada iyi bir motive olursun. İyi geliştirmişsin kendini. Programını ve beslenmeni yazarsan daha yardımcı olursun diye düşünüyorum.

Yorumlariniz icin tesekurler

Çoık iyi gelişim bence de. Özellikle son pozdaki omuzdaki düşük yağ ve hacim çok hoş. Supplement beslenme yaşam tarzı bahsederseniz herkese tüyo olur.

Beslenmeye gelince:

Whey concentraat...sabah ve idmandan sonra
Micellar casein...uyumadan once
creatine 6 haftaya iki hafta arayla... 2,5 gram idmandan once 2,5 gram idmandan sonra.
Caffein 200mg tablet idmandan once
Dextrose 30 gr yada bazen oats 75 gr (turkcesi buday galiba) idmandan sonra

Ve en onemlisi her uc saatte asagi yukari 30 gram protein tuketiyorum. Toplam 200 gram civarinda.

İlk önceki fotolarınıa koyarsan benim gibi yeni başlayan arkadaşlarada iyi bir motive olursun. İyi geliştirmişsin kendini. Programını ve beslenmeni yazarsan daha yardımcı olursun diye düşünüyorum.

Eski bilgisarayimin hardwari crash oldu ne yazikki. Butun eski resimlerimde yok oldu.

Albumde bir kac yil oncenin resimleri olucakti galiba, onlari scan edebilirsem buraya onlarida yuklerim.

Yanliz sunu soyliyebilirim balangic resimlerim oldukca ince ve gobek bolgeleri bi hayli yagliydi haftada nerdeyse her gun top oynamama ragmen.

Bunun sebepi cok chips chicolata ve seker yememden kaynaklaniyordu. Simdi sadece hafta sonu bunlari yiyorum. Hafta ici compleks carbs ve essential fet ve tabi protein

vücut yapısı ortada yarışma düşünebilirsin, çalışmadan ziyade vücut ve kas yapısından kaynaklı bu gelişme, mutlaka çok çalışmıssındır kastım 1.5 sene yi referans alıyorum... şöle sırt karın bacak ta koyarsan daha güzel olur yorumlar

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı