MezarkabuL
Üye
Merhaba arkadaşlar bende vücut geliştirme sporuna yakın başladım ama şu şekilde oldu. ilk önce yaklasık 1 ay calıstım ve sonra yaklasık 1 ay ara verdim.. sonra tekrar başladım bu kez 1 bucuk ay civarı calıştım bırakmıyıcaktım ama bırakmak zorunda kaldım cünki şöyle bi problem oldu.. İkinci çalışma dönemimde birden sol kolumun sağ kolumdan kücük kaldıgını fark ettim sonra hocayla konuştugumda sol koluma 1 set fazla çalışmamı söyledi bende bunu uygularken cok zorluyodum ve en son yapamıyıcak duruma geldim sonra bıraktım zaten. simdi aradan yaklasık 2 ay geçti ben tekrar başlamayı düsünüyorum salona yazılmadan kondisyon olsun diye evde çeşitli şinav teknikleriyle çalışmaya başlamıştım ama simdi fark ettim ki belli bi setten sonra sol arka kolumda dirseğimin hemen üstünde öyle bir sıyrılma oluyor ki böyle garip. çekme gibide degil böle sıyrılıyor atıyor resmen.. sizce bu nedir yırtılmamı var yada aşırımı incinme uzun bi süre dinlendirmelimiyim yada doktora mı gideyim ? çok kafama takılıyor ne dersiniz hocalar ?