Big Joy THERMONATOR

Merhaba yağ yakımını desteklemek amacıyla hep hardline l-carnitine kullanıyordum bi farklılık yapıp BigJoy thermonator denemek istiyorum içeriği güzel geldi daha önce deneyenler var ise tavsiye edermisiniz ya da amaca uygun başka ne tür supplementler olabilir.

Şöyle bir yanıt bırakıyım, herşey mükemmel değil , bu arada 2 yılı geçik spor geçmişim var ve kışıda kütle ekleyerek geçirdim o yüzden yağ yakımı benim için bir tık daha kolay oluyor , 30 35 gün civarı bir süreçte bu aşamaya geldim, thermonatorü ilk kez aldım 2 kutu birden aldım çünkü içerik olarak ve fiyat olarak ben daha iyisini görmedim, şuana kadar ediceği etki %10 sa bile bence çok iyi , herşey diyette bitiyor bunların etkisi %5 10 anca ama ürün etkili

Eklentiler

• F84B1F51-976F-4A26-87E3-34E3CB406FB8.jpeg
    F84B1F51-976F-4A26-87E3-34E3CB406FB8.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 675
Sağol bende diyetime vs dikkat ediyorum sonuçta sadece supplement hatta steroid alıp bile gelişmeyi beklemek saçmalık olur ama destek olarak yardımcı olduysa sevindim
Şöyle bir yanıt bırakıyım, herşey mükemmel değil , bu arada 2 yılı geçik spor geçmişim var ve kışıda kütle ekleyerek geçirdim o yüzden yağ yakımı benim için bir tık daha kolay oluyor , 30 35 gün civarı bir süreçte bu aşamaya geldim, thermonatorü ilk kez aldım 2 kutu birden aldım çünkü içerik olarak ve fiyat olarak ben daha iyisini görmedim, şuana kadar ediceği etki %10 sa bile bence çok iyi , herşey diyette bitiyor bunların etkisi %5 10 anca ama ürün etkili

Back
Yukarı