Biceps Tavsiyesi Almak İstiyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boy : 1.75
Kilo : 64

Sağ kol : 33 cm
Sol kol : 31 cm

Oncelikle hepinize kolay gelsin..

Bende 15 kg döküm dumbell var.. yani her kol 7.5 kg.. yaklasık 1 senedir düzensiz, yarım yamalak calısıyorum(bazen haftada 3 4 gün.. bazen 2 haftada 3 4 gün..). Bir de tavsiye alıyım bakayım dedim..Biceps ve Göğüs'e yuklenmek istiyorum.. Bunlarla hangi hareketleri yapabilirim.. Şimdiden teşekkür ediyorum..

Foruma hosgeldin,

Forumda arama yaparsan konu hakkında cok bilgi bulabilirsin. Aksama ilk online olan Mod konunu kitleyecektir, cunku bu tip bir msg atmadan evvel forumda arama yapsaydın, konu hakkında cok baslık acıldıgnı gorecektin...

Kolay gelsin...

hosbulduk..

zaten foruma uzun suredir uyeyim.. coğu konuya da baktım..nerdeyse 1 senedir burdan baktığım hareketlerle calısıyorum.. ama bir de kişisel görüş alalım dedim..

eğer evde yapıyosan ve elinde bi tek dambıllar varsa haftada 2 kere antreman yap ama iyi beslen ant.günü önce göğüsle gir şınavla gir dumbell press-dumbell fly ve pullover yap ardından dambıllarla aynı anda kaldırıp indirmek suretiyle dambıl biceps ile gir scot curl yap (tek dumbel ile yap aynı anda değil) son olarakta hummer curl yapabilirsin ama dirseğini sabit tut.

eğer evde yapıyosan ve elinde bi tek dambıllar varsa haftada 2 kere antreman yap ama iyi beslen ant.günü önce göğüsle gir şınavla gir dumbell press-dumbell fly ve pullover yap ardından dambıllarla aynı anda kaldırıp indirmek suretiyle dambıl biceps ile gir scot curl yap (tek dumbel ile yap aynı anda değil) son olarakta hummer curl yapabilirsin ama dirseğini sabit tut.

tavsiyeleriniz icin tesekkur ediyorum..bugunden itibaren baslıyorum denemeye..

o ağırlıktaki dumbellerle gelişim göstermesi mümkün değil gibi ancak formda kalmak sağlanabilir bir nebze
biliyorum biraz zor ama sıkılastırmak istiyorum ben..ustune ekstra alabilirim ağırlık...en az ne kadar olsun diyeceğim ama ona kendin karar verirsin diyeceksiniz :) ben yine de sormus bulunayım..

göğüsde yüklenmek istiyorum demişsin göğüste yüksek kilolara çıkman 3 ay gibi bir zamanda sağlanabiliyor ben 35 kg ile başlamıştım en son tek set 96 bastım demem oki çok fazla alman gerekecek zita piramit usul çalışacaksın bir süre sonra son setlerde hep arttıracaksın toplamda 50 kg lik bir dumbel seti lazım olacaktır şimdilik : )

3*8 ile başla ilerde artırırsın.büyük kas grupları için 1,5 dk küçük kas grupları için 45sn-1dk arası dinlenme iyidir.

Foruma hosgeldin,

Forumda arama yaparsan konu hakkında cok bilgi bulabilirsin. Aksama ilk online olan Mod konunu kitleyecektir, cunku bu tip bir msg atmadan evvel forumda arama yapsaydın, konu hakkında cok baslık acıldıgnı gorecektin...

Kolay gelsin...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
- Konu forum kurallarına aykırıdır

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı