pauloakenfold
Üye
Selam Arkadaşlar;
Sizlerle kısaca beslenme programımı paylaşmak istiyorum.Bana yanlışlarım vede doğrularım hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Sabah:
1 dilim uno kepekli ekmek üstüne light beyaz peynir
6 adet haşlanmış yumurta beyazı
100 gr meyveli müsli(Light Süt ile)
1 bardak sıkma portakal suyu+B vitamin kompleksi
Ara öğün(Saat 10:00)
1 adet uno kepekli ekmek arası kaşarlı tost
Öğlen:
Çorba
Kırmızı yada Beyaz Et(100Gr)
Salata+Yoğurt(Cacık)
Antreman günleri Pilav yada makarna(Off Günlerde ALmıyorum)
Ara Öğün(Saat 15:00)
1adet Muz(Antreman Günleri sadece)
Antreman Günleri(Saat 17:30)
2 Adet GNC AminoBurst 3000
a)Akşam(Saat 21:00)Bu bölümde eğer antremana gittiğim günler salonda yemek şansım oluyor.Onuda 6 adet haşlanmış yumurta beyazı ve 2 adet Aminoasit tableti ile gideriyorum.Ve sonra evde bişey yemiyorum.
b)Akşam(Saat 18:30)
Antremana gitmediğim Off günlerde ise yağsız hafif nar ekşili yeşil salata ile 1-2 adet kızarmış yağsız tavuk göğsü ve yetmezse 5 adet haşlanmış yumurta beyazı.Bu arada protein tozum bittiği için proteinlere doğal yoldan ulaşma yolunu seçtim.Birkaç hafta sonra tekrar pro toz alıp takviye yapacağım.
yukardaki beslenme programında düzelmesi gereken neler varsa yazarsanız çok sevinirim.Bir diğer sorunum bir antremanım bir diğerini tutmuyor.Bunla ilgili enerji versin diye diete antreman günleri muz ekledim.Antremanda enerji için neler yapılabilinir?
Vücut Ölçülerim
Boy:1.84
Kilo:83
Abdominal bölgede orta dereceli yağlanma mevcut Yan bel bölgesi dahil.
Şimdiden Teşekkürler.
Sevgiler
Süheyl Fırat
Sizlerle kısaca beslenme programımı paylaşmak istiyorum.Bana yanlışlarım vede doğrularım hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Sabah:
1 dilim uno kepekli ekmek üstüne light beyaz peynir
6 adet haşlanmış yumurta beyazı
100 gr meyveli müsli(Light Süt ile)
1 bardak sıkma portakal suyu+B vitamin kompleksi
Ara öğün(Saat 10:00)
Öğlen:
Çorba
Kırmızı yada Beyaz Et(100Gr)
Salata+Yoğurt(Cacık)
Antreman günleri Pilav yada makarna(Off Günlerde ALmıyorum)
Ara Öğün(Saat 15:00)
1adet Muz(Antreman Günleri sadece)
Antreman Günleri(Saat 17:30)
2 Adet GNC AminoBurst 3000
a)Akşam(Saat 21:00)Bu bölümde eğer antremana gittiğim günler salonda yemek şansım oluyor.Onuda 6 adet haşlanmış yumurta beyazı ve 2 adet Aminoasit tableti ile gideriyorum.Ve sonra evde bişey yemiyorum.
b)Akşam(Saat 18:30)
Antremana gitmediğim Off günlerde ise yağsız hafif nar ekşili yeşil salata ile 1-2 adet kızarmış yağsız tavuk göğsü ve yetmezse 5 adet haşlanmış yumurta beyazı.Bu arada protein tozum bittiği için proteinlere doğal yoldan ulaşma yolunu seçtim.Birkaç hafta sonra tekrar pro toz alıp takviye yapacağım.
yukardaki beslenme programında düzelmesi gereken neler varsa yazarsanız çok sevinirim.Bir diğer sorunum bir antremanım bir diğerini tutmuyor.Bunla ilgili enerji versin diye diete antreman günleri muz ekledim.Antremanda enerji için neler yapılabilinir?
Vücut Ölçülerim
Boy:1.84
Kilo:83
Abdominal bölgede orta dereceli yağlanma mevcut Yan bel bölgesi dahil.
Şimdiden Teşekkürler.
Sevgiler
Süheyl Fırat