Beslenme problemim var sayın ustalar bir dakikanızı ayırıp bakarmısınız

1.5 hafta önce BB (BODY BUİLDİNG) 'e başladım başladıktan sonra aşırı derecede yemek yemeye başladım yemek yiyorum 2 saat sonra yine acıkıyorum bir örnek vereyim Pazartesi çarsabma cuma günleri idmana gittim Pazartesi idmandan geldiğimde 2 tabak mercimek çorbası 1 tabak ıspanak 1 tabak pilav Yarım çiftli ekmek yedim ertesi gün ise (Salı) yine doymak bilmedim bb ye başlamadan önce normal yerdim günde 2 öğün beni doyururdu sizce ne yapmaliyim

BOY:1.78
KİLO:70

Forumu baya gezdim bana yönelik net bir cevap bulamadım o yüzden konu açmak zorunda kaldım özür diliyorum o yüzdn.Teşekürler.

Birde bu kilo ve boyda protein tozu kullanmalımıyım idmanlarda hiç zorlanmıyorum sadece ilk gün kalktıgımda bi agrı vardı vücudumda artık oda yok hocamız sadece 2 3 ay sonra aminoasit yanlış hatırlamıyorsam almaya başlıyacagımı söyledi protein tozu kullanmalimyim gereklimi?

fabregas tamamen yanlıs beslenıyorsun proteın agırlıklı beslenmen gerekıyor et, sut ,yumurta ,lor ,yogurtvs karbonhıdtar olarak da pilav makarna vs yıyebılırsın 70 kılosun gunde 140 gr felan protein almaz lazım..

ılk 6 ay da proteın tozu vs kullanmana gerek yok oncelıkle forumu ıyıce bır oku beslenme bolumunu bır goz at kısaca soylenebılecekler bunlar.. ayrıntılı olarak hersey mevcut zaten forumda..

fabregas tamamen yanlıs beslenıyorsun proteın agırlıklı beslenmen gerekıyor et, sut ,yumurta ,lor ,yogurtvs karbonhıdtar olarak da pilav makarna vs yıyebılırsın 70 kılosun gunde 140 gr felan protein almaz lazım..

ılk 6 ay da proteın tozu vs kullanmana gerek yok oncelıkle forumu ıyıce bır oku beslenme bolumunu bır goz at kısaca soylenebılecekler bunlar.. ayrıntılı olarak hersey mevcut zaten forumda..
peki kg başına kaç gr karbonitrat almalıyız

Fabregas ölçülerimiz aşa yukarı aynı sorun bendede var ama tek fark sen bodye başladıktan sonra çok yemek yemege başlamışın ben hep yiyorum ama genede formumu koruyorum buda sanırım her sabah okula bisikletle gitmemden kaynaklanio olabilir mi?

Back
Yukarı