beslenme düzenim ile ilgili tevsiyelerinizi bekliyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

grkan

Üye
sabah

beyaz peynir

yumurta

b.ekmek

domates

s. Zeytin

Ara öğün

yulaf

meyve

öğle

tavuk veya ton balığı

b.ekmek

domates

meyve suyu

muz

ara öğün

tost(kaşarlı)

süt

havuç

akşam

pilav ya da makarna

kırmızı et

salata

b.ekmek

yoğurt

ara öğün

salam

kaşar peniri

domates

b.ekmek

meyve suyu

gece

ballı muzlu süt

yaşım 21 çok zayıfım kilo almak için hazırladım yeterli olur mu ne eklemeli ya da çıkarmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum..henüz bb yapmıyorum en yakın zamanda uygun bir yer bulduğumda başlayacağım inş.

programın iyi gibi kilo almayı istiyosan karbonhidratı biraz daha artırabilirsin spora başlarsan eğer kilo alırsın ztn merak etme

inş..zaten kilo almak için bb yapmayı düşünüyorum...bir de kolayı bırakmalımıyım günde 2 litreye yakın içiyorum...

tabiki bırakmalısın, günde 2 litre çok çok fazla. Komşumuzun oğlu senin gibi günde 2 litreye yakın kola içerdi ta ki midesi delinene kadar.

kola bence iştahını kapatır ve bircok zararı var ztn bence az hiç yada hiç içme internette kola içtikten sonra 1 saat olarak arattır zararlarını görürsün

zayıf olmanın en büyük sebeplerinden biride kola zaten eskiden bende günde bir litre içiyordum bırakınca kilo almaya başladım

Öğleden sonraki ara öğünde süt yerine ayran daha uygun olur bence.

zayıf olmanın en büyük sebeplerinden biride kola zaten eskiden bende günde bir litre içiyordum bırakınca kilo almaya başladım

kola kesinlikle kilo yapar. tabiki yağ olarak. çünkü 330ml kolanın içinde yaklaşık 15 küp şeker vardır. dikkat ederseniz kola tüketiminin en yüksek olduğu ülke olan amerika birleşik devletleri obeziteyle amansız bir mücadele vermektedir. benim fikrim, içinde şeker olan herşeyden uzak durmak gerekir.

valla ben okadar içtim ama kilo falan alamadım bu konuyu açtığımdan beri içmiyorum bence de ayran daha iyi olabilir teşekkürler...

kurallar gereği başlığınız açıklayıcı olmalıydı..editledim..

ayrıca size beslenme konusunda önerim , yediklerinizin 100gr.ının içerdiği besin miktarlarını öğrenin..
kilo başına 2gr.a kadar protein, 4-6gr.a kadar karb. almalısınız hedefinize göre..

ayrıca besinlerin sindirim sürelerini öğrenin ki ör: sütlü gıdaları son öğünde tercih edebilesiniz uzun sindirim sürelerinden dolayı..

Back
Yukarı