Bench Press'De 60 Kilogramın Üstüne Çıkamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Desmond

Üye
Uzun zamandır yapıyorum ama yapabildiğim maksimum 60 kilodan on tekrar oluyor.Bir noktada tıkanıyorum.Ağırlığı arttırmanın yolları nelerdir?

psikolojikte olabilir kaldıramam düşüncesinin beyninizde yer etmesine izin vermeyin zira ben öyle yapıyorum sürekli daha çok daha çok düşüncesiyle benche giriyorum 4. ayım 96 yı gördüm ama düzgünce 90 kg de 8 tekrar yapıyorum

ben şöyle bir yöntem söyliyim , pump forever'ın çalışmalarından örnek alarak kendime uyarladığım ve faydasını gördüğüm bir yöntem, örnek veriyorum bench presste 3 set giriyorsunuz, 4 sette yardımlı 4 tekrarı ancak çıkarabileceğiniz bir ağırlığın nizami olmasa da altına girin bünye bu ağırlığın tadına bir baksın, daha sonra farkedeceksiniz her zaman yaptığınız setleri daha rahat çıkaracaksınız, rutin setler rahatladıkça azar azar ağırlığı arttırıyorum, bu yöntem ben de işe yaradı.

bench press i yapma bir süre dumbellarla çalış geri bench e döndüğünde mükemmel bir artış yakalayabilirsin

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bench-pressi-arttirmak-20-tavsiye-t1228.html

Arama Kelimeleri : bench press

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı