bel yağlarını eritmek için bakarmısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boy: 184
kg: 74

göğüs : 94
bel : 88

öncelikle forumda yeniyim ve 2 aydır spor yapıyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Sorunum şu; göbek kısmımda biraz yağlanma var, belimi 88 cm den 80 cm e çekmeyi düşünüyorum.Yağ tabakası yanlarda değilde ön tarafta var.
Bunun için mekik çekmek iyi diye biliyordum ve duyduğuma göre mekik çekmek iyi değil diyenler var.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ,tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.

merhaba dostum
öncelikle ben kendimden şöyle bahsedeyim belim yapısal olarak inanılmaz kalın buda vücudumun bazı bölgelerini göstermiyor..estetik olarak çirkin gösteren bi etken ..bel olayına önem vermen güzel olur öncelikle boyuna göre cok kalın bi belin yok ama vücudun yağ kas oranı ile alakalı birazda..ben 1.5 ay kadardır yediklerime dikkat ederek haftada 2 gün full c ardio olayına girdim hic kilo kaybetmeden 8 cm belimi inceltmeyi becerdim
ama bunun bi 3-4 cm lik bölümü rahat rahat vücudumda attığım su ile gitti ..sonrası için sana sunları tavsiye edebilirim

1- beline sporcu korsesi sar ..çok faydasını göreceksin ..iyice sıkıstırarak antreman boyunca sarılı kalsın
2-mekik tüm mide icin gayet iyi bi harekettir..
3-ev de mi salon da mı çalışıyosun belirtmemişsin ondan dolayı bu süpürgelerde tahta sopalar olur bilirsn onlardan al ve oturarak omzunda sopayı tutarak en az bi 10 - 15 dk vücudun sıcakken sopayı cevir ..(anlamadıysan acıklarım)
4- aprik dediğimiz (yazılısını umarım doğru yazmısımdır) ayakta durarak ellerin yanda sağa sola eğilirsin ..bunu eline ağırlık alarak yada omuzlarında sopayı tutarakta yapabilirsin ..
aprik konusunda beli kalınlaştırılır söylentileri mevcut ..bilen arkadaşlar bunu anlatırlarsa beraber öğrenmis oluruz..bu benimde kafama takılan bi konu

bunlar dısında ekmeği kes kepekli ve lifli beslen sekeri mümkün mertebe hayatından uzak tut ..çikolata vs kesmeye calıs ..kendine birden dank de cok sadistce davranma atıyorum cok sekerli cay iciyosan seker sayısını yawas yawas azalt ..birden 0s ekerle icmeye calısma
eziyet etme kendine..falan filan
benden bu kadar ..yaz dönemi kolay halledersin uğrasırsan..
kolay gelsin

Benimde yıllardır Bel sorunum var,Sıkı bir dietle son 4 aydır kardioda ekleyerek 116 dan 100 e düşürdüm beli,çokta kütle kaybetmedim iyi beslenerek.ama halen bel fazla.Bel sıkıntısı var çözemedim.sıkı kardio ya devam en sonunda geçecek =)

arkadaslar korse cok önemli bi faktör tekrar üstüne basmak istedim ben cok faydasını görüyorum şiddetle tavsiye ediyorum

Evde çalısıyorum şuanda, ramazandan sonra salona baslamayı düşünüyorum.

3-ev de mi salon da mı çalışıyosun belirtmemişsin ondan dolayı bu süpürgelerde tahta sopalar olur bilirsn onlardan al ve oturarak omzunda sopayı tutarak en az bi 10 - 15 dk vücudun sıcakken sopayı cevir ..(anlamadıysan acıklarım) : Bunda sopayı omzumuza alıp sağa sola çeviriyoruz dimi ?

Şeker in ne zararı var onu bilmiyorum, şeker yerine enerji verecek ne tür besinler alabilirim ?

Diğerlerini anladım teşekkürler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:17 ----------

Boyuma göre kilomda ideal , çok kiloda vermek istemiyorum sadece az bi yağ var o gitsin istiyorum .

Evde çalısıyorum şuanda, ramazandan sonra salona baslamayı düşünüyorum.

3-ev de mi salon da mı çalışıyosun belirtmemişsin ondan dolayı bu süpürgelerde tahta sopalar olur bilirsn onlardan al ve oturarak omzunda sopayı tutarak en az bi 10 - 15 dk vücudun sıcakken sopayı cevir ..(anlamadıysan acıklarım) : Bunda sopayı omzumuza alıp sağa sola çeviriyoruz dimi ?

Şeker in ne zararı var onu bilmiyorum, şeker yerine enerji verecek ne tür besinler alabilirim ?

Diğerlerini anladım teşekkürler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:17 ----------

Boyuma göre kilomda ideal , çok kiloda vermek istemiyorum sadece az bi yağ var o gitsin istiyorum .
ya şu mesela miden eline gelecek kadar büyümüştür elinle tuttuğun o kısımda toplanan hersey büyük ölcüde yediğin un,şeker ve yağlı besinlerin eseridir dostum
şekeri mümkün mertebe hayatından uzak tutmaya bak
şeker ihtiyacını mümkün mertebe tatlı meyvelerden cıkarmaya bak
ben aynı zamanda ağırlıkta calıstığım icin antremandan hemen sonra bu bildiğimiz jelibonlardan yerim ..basit şeker ihtiyacını karsılayabilecek en önemli kaynak olduğunu okumustum bi yerde ..ama en iyisi meyve..
korseni sar evde günde yarım saat bi saat kadar vaktini ayırsan bile büyük yol katedersin..takıldığın bisey olursa bildiğimce elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ya-yak-c-lar-ve-f18.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Arama Kelimeleri : bel, yağ, yağ yakmak,

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı