Tam ürünün ismini yazarmısın TeşekkürlerXtend alabilirsin daha yararlı olur. BCAA ağırlıklı hem de diğer amino asitlerde var.
Tam ürünün ismini yazarmısın Teşekkürler
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten optimum gold standard whey kullanıyorum 5 gr bcaa da orda vartabiki bcaa....ama bcaa biraz daha pahalı oluyor...ayrıca aminoasitlerin bir servisindeki bcaa oranı yeterli gelmicektir...
Proteini öyle içiyorum zaten de ya xtend alıcam yada scitec amino 5600 amacı kas kütlesini artırmakaminoasit olarak da var zaten protein tozunun içinde....antremandan önce 1 ölçek protein antremandan sonra 1 ölçek protein işini görür..ben bcaa mı amino mu dedğin için bcaa dedim..aminoyu içme amacımız içeriğindeki bcaa...tabi yüksek oranda arginin ve ornitn içeren weider mega forteyi hariç tutarak söylüyorum
Xtend antrenman sırasında alınıyor optimum nutrition bcaa 500 powder alıcaktım pahalı gibi ama xtend ile aynı sayılırproteini öle içiyorsan paranı boşuna harcadığınla kalırsın....antreman öncesi protein almıcam xtand alıcam diyosan olabilir ama...
Ben de aynı dediğin gibi yapmayı düşünüyorum dediğin gibi kullanıcamAntreman öncesi protein gereksizdir. Adam gibi yemeğini ye 1 - 1.5 saat bekle spora öyle git. 1 ölçek toz 1 ölçektir 5 aydır bulamıyorum benOcakta yarışma için patlama yapıcam o ayrı ama spor öncesi mantıksız. Proteini sabah kalkınca direk alırsın birde antremandan sonra, xtend'i de antreman sırasında kullanırsın. Bu arada söyleyim xtend'in aramosı çok yoğun aynı vivident'in karpuzlu sakızı gibi içebileceksen al. Alışıyorsun o ayrı ama tadı biraz yoğun.
Antreman öncesi protein gereksizdir. Adam gibi yemeğini ye 1 - 1.5 saat bekle spora öyle git. 1 ölçek toz 1 ölçektir 5 aydır bulamıyorum benOcakta yarışma için patlama yapıcam o ayrı ama spor öncesi mantıksız. Proteini sabah kalkınca direk alırsın birde antremandan sonra, xtend'i de antreman sırasında kullanırsın. Bu arada söyleyim xtend'in aramosı çok yoğun aynı vivident'in karpuzlu sakızı gibi içebileceksen al. Alışıyorsun o ayrı ama tadı biraz yoğun.
neyi nasıl kullanacağın kişinin hedefine bağlıdır....proteini burda kullanmak sacmadır;yok bcaa antreman esnasında kullanılır demek bu konu hakkında çok bilgi sahibi olmadınızdan baska birşey ortaya koymaz...neyse muhhabetti uzatmıcam...xtendi antremandan önce de içebilirsin...içindeki bikaç mineralden dolayı antreman esnasında içilebilir yazıyor üzerinde sadece o kadar..amac vücuda bcaa sokmaksa antremandan önce de içilip antremanda daha az katabolik olma sağlanabilir...bu bcaa yı ister protein tozundan al; ister kompleks aminodan ;istersen yumurta akı ye..Ben de aynı dediğin gibi yapmayı düşünüyorum dediğin gibi kullanıcam
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi hacı tamam sen çok biliyorsun biz az biliyoruz iyi sporlarneyi nasıl kullanacağın kişinin hedefine bağlıdır....proteini burda kullanmak sacmadır;yok bcaa antreman esnasında kullanılır demek bu konu hakkında çok bilgi sahibi olmadınızdan baska birşey ortaya koymaz...neyse muhhabetti uzatmıcam...xtendi antremandan önce de içebilirsin...içindeki bikaç mineralden dolayı antreman esnasında içilebilir yazıyor üzerinde sadece o kadar..amac vücuda bcaa sokmaksa antremandan önce de içilip antremanda daha az katabolik olma sağlanabilir...bu bcaa yı ister protein tozundan al; ister kompleks aminodan ;istersen yumurta akı ye..
iyi sporlar..