Baslangic icin whey ve performans

3 ay oldu evde kensim.biseyler yapiyorum boy 173 kilo ac karnina 73 tok 74 75 gibi amacim oncelikli yag oranini dusurmek ama whey creatin cla.carnitin ve performanss arttiric suplement agir.olur.bana.sanirim baslangic olarak whey ve guc artisi alocam ama hangi markalari almam lazim iyi olur fikir verirmisiniz baktim ama pek bi ortak nokta bulamadim yeniler icin neler almak yeterli olur

Yeşil çay dışında birşey almana gerek yok aslında ona bile gerek yok neden takviye besine ihtiyaç duydun?

amacın ne şuan yağ oranını azaltmak mı hacim almak mı?
Yag orani azaltmak bi yandanda kaslari korumak[DOUBLEPOST=1442467703][/DOUBLEPOST]
Beslenmeni iyilestirmek icin butceni kullanmandan yanayim ben de
Yani hergun tavuk et sansim yok[DOUBLEPOST=1442467815][/DOUBLEPOST]
Yeşil çay dışında birşey almana gerek yok aslında ona bile gerek yok neden takviye besine ihtiyaç duydun?
Yesil cayi.nezaman nasil icicem takviyeye ihtiyac duydum cunku proteini zor karsiliyorum ayrica kilo.vermem durdu biraz yardim almak gerekir diye dusundum

Yag orani azaltmak bi yandanda kaslari korumak[DOUBLEPOST=1442467703][/DOUBLEPOST]
Yani hergun tavuk et sansim yok[DOUBLEPOST=1442467815][/DOUBLEPOST]
Yesil cayi.nezaman nasil icicem takviyeye ihtiyac duydum cunku proteini zor karsiliyorum ayrica kilo.vermem durdu biraz yardim almak gerekir diye dusundum
Bakliyatlari tercih edebilirsin

karnitin,cla yani yağ yakıcı ürünlerin yağ yakımındaki rolü %1 olarak geçiyor.Yani gereksiz.Ayrıca nox gibi ürünlerede ihtiyacın olduğunu sanmıyorum çünkü performans arttırıcılar senin yağ yakımını bir tık ileriye taşımaz.Şuan için düzenli beslenme ve idman ile istediğine ulaşırsın gibime geliyor :)

Bakliyatlari tercih edebilirsin
Hocam dedigim.gibi hergun eve istedigimi yaptiramiyorum sanah 40 gr yulaf 5 yujurta beyazi oglen is yerinde ne cikarsa az olmak sartiyla ata ogunler ceviz badem kuruyemis fabrikasinda calisiyorum bu avantaj benim icin aksamda omlet kasarli yoksa ton.baligi oda yoksa yukurta beyazi birde haftada nekadar yemem lazim ton.baligini kac gram[DOUBLEPOST=1442472786][/DOUBLEPOST]
karnitin,cla yani yağ yakıcı ürünlerin yağ yakımındaki rolü %1 olarak geçiyor.Yani gereksiz.Ayrıca nox gibi ürünlerede ihtiyacın olduğunu sanmıyorum çünkü performans arttırıcılar senin yağ yakımını bir tık ileriye taşımaz.Şuan için düzenli beslenme ve idman ile istediğine ulaşırsın gibime geliyor :)
Halsiz oluyorum oyuzden creatinmi alayim acaba noxa zatenn guvenemem sivilce.falan yapiyomus

hocam halsizlik durumunu bende geçirdim 42 kilo vermiştim bende zamanında.Kreatin sizin halsizliğinizin önüne geçmez zaten.Aşşağı yukarı beslenme programınızı yazabilirseniz sevinirim yardımcı olurum :).Halsizliğin temel nedeni karb. az alınmasından kaynaklanır.

Öncelikle almaniz gereken makrolari hesaplamaniz lazim 73 kgsaniz gunluk 110 gr pro 230 gr karb ve 75 gr yag almalisiniz 1 2 ay devam edin dahada yag yakmak isterseniz karb azaltabilirsiniz biraz daha dogru beslenerek hep tok hende sefine olabilirsiniz

Öncelikle almaniz gereken makrolari hesaplamaniz lazim 73 kgsaniz gunluk 110 gr pro 230 gr karb ve 75 gr yag almalisiniz 1 2 ay devam edin dahada yag yakmak isterseniz karb azaltabilirsiniz biraz daha dogru beslenerek hep tok hende sefine olabilirsiniz
Zaten karboyu dusuk tutuyorum dogal yolla pek alamiyorum karbo falan elim islem.gormus urunlere gidiyor cikiloata falan tam istedigim.gibi yag orani dusmedi arada kacirmama ragmen kilom ayni durdu zaten kilo veremiyorum[DOUBLEPOST=1442482970][/DOUBLEPOST]
hocam halsizlik durumunu bende geçirdim 42 kilo vermiştim bende zamanında.Kreatin sizin halsizliğinizin önüne geçmez zaten.Aşşağı yukarı beslenme programınızı yazabilirseniz sevinirim yardımcı olurum :).Halsizliğin temel nedeni karb. az alınmasından kaynaklanır.
Halsizligi masturbasyona ve.sexe bagliyorum bunlar olmayinca oncekine.gore daha iyiyim ama 10 kg dambil.kaldiriyorum az zorlaniyorum bu yuzden bu.konuda performans icin ufak takviye fena olmaz dedim sabah 40 gr yulaf 5 yumurta 1 sarisi ile ara ogun ceviz badem oglen ne cikarsa yemekte asiriya kacmadan aksam kasarli peynirli omlet veya ton.baligi veya yine yunurta beyazi veya tavuk.gogusu birde ton.baligini civa olmamasi icin nekafar yemem lazim.haftada

haftada 2 kere yeterli olur ton balığı .Mastürbasyonda öyle çok halsizliğede neden olmaz bence aldığınız karbonhidratı bir nebze artırın yada haftada 1 gün carbload(karbonhidrat yüklemesi) yapın düzelecektir.

haftada 2 kere yeterli olur ton balığı .Mastürbasyonda öyle çok halsizliğede neden olmaz bence aldığınız karbonhidratı bir nebze artırın yada haftada 1 gün carbload(karbonhidrat yüklemesi) yapın düzelecektir.
Haftada bir.kere istedigimi yiyoeum.hocam zaten ve pazartesi 150 gr ton.yedim.bugunde yiyebilirmiyim ikincisi kilo vermem durdu zaten yag oranini dusurmem lazim bunun icin oneriniz nedir ve karbo yuklemesi yaparken.mesela.ornek.bir ogun.verirmisiniz 1 gunluk

mesela sabah 150gr yulaf öğlen 180gr bulgur,pirinç akşam:180gr bulgur,makarna.vs pişmemiş ağırlıkta.Ama aldığınız karblar kompleks olmasına önem gösterin.Ara öğünlerdede karb içerikli yiyecekler yulaf felan.Halsizlik devam ederse multivitamin takviyesi almanızı öneririm :)

5
mesela sabah 150gr yulaf öğlen 180gr bulgur,pirinç akşam:180gr bulgur,makarna.vs pişmemiş ağırlıkta.Ama aldığınız karblar kompleks olmasına önem gösterin.Ara öğünlerdede karb içerikli yiyecekler yulaf felan.Halsizlik devam ederse multivitamin takviyesi almanızı öneririm :)
Hocam multi alayim hangi marka alayim[DOUBLEPOST=1442508713][/DOUBLEPOST]
5

Hocam multi alayim hangi marka alayim
Birde hocam bulfuru falan nasil pisiricem haslamakmi lazim yagsizmi nasil

hocam ortalama fiyatta bir multivitamin yeterli olur.Hardline var mesela bende kullanıyorum.Ucuz hem.Diyet zamanı yetersiz vitamin mineral alımı olduğundan kullanılabilir :)

Back
Yukarı