Bana Yardımcı olurmusunuz?

FAYSAL

Üye
Öncelikle Merhabalar;
21 Yasınayım 1,76 Boyunda 64 Kiloyum.. Spora Tekrar Başlama Kararı Aldım.Bundan 6 ay öncesinde 3 ay kadar yaptım ve bıraktım.

Hazırladığım supplementler şu şekilde..

- Optimum Gold Standart Whey Protein Tozu.
- Universal Casein Protein Tozu 1816
- Weider Glutamine 400GR
- Ve Bcaa Toz Spor Esnasında

Aynı Zamanda Birinden Fikir İstedim Whey Protein + MASS kilo aldırıcı almamı söyledi,Ama ben vücudumun parçalı olmasını istiyorum.Sizce Mass kilo aldırıcı kullanmalımıyım??

Vitargo kullanmadada kararsızım sizce kullanmalımıyım?

Aynı zamanda Beslenmede sıkıntı yok cok iyi besleniyorum.
Resimde Görüldügü Gibiyim Şuan..Yorumlarınız cok onemli benim için teşekkürler şimdiden

Çok iyi besleniyorsan bunların hic birine gerek yok .
saten bunlar senin o beslendigin şeylerden yapılıyor tek avantajı paratik ve kana cabuk karışması.

Çok iyi besleniyorsan bunların hic birine gerek yok .
saten bunlar senin o beslendigin şeylerden yapılıyor tek avantajı paratik ve kana cabuk karışması.
Peki sagolasın hocam.. Bu sorum hakkında ne soyleyebılırsınız Aynı Zamanda Birinden Fikir İstedim Whey Protein + MASS kilo aldırıcı almamı söyledi,Ama ben vücudumun parçalı olmasını istiyorum.Sizce Mass kilo aldırıcı kullanmalımıyım??

Peki sagolasın hocam.. Bu sorum hakkında ne soyleyebılırsınız Aynı Zamanda Birinden Fikir İstedim Whey Protein + MASS kilo aldırıcı almamı söyledi,Ama ben vücudumun parçalı olmasını istiyorum.Sizce Mass kilo aldırıcı kullanmalımıyım??

ilk olarak parcalı vucut konusuna gelelim.
vucut parcalaması o kadar kolay degil. Yağ oranın az olacak ve belirli bi kas kütlesine sahip olacaksın.

mass konusuna gelecek olursak mass sana kilo aldırır dogru ama %100 KAS Olarak degil. yağ su kas olarak buda senin vucudun parcalı define durması imkansız.

kilon'da zayıf yani emin ol seni büyütecek olan yemek tozlar filan degil.

ilk olarak parcalı vucut konusuna gelelim.
vucut parcalaması o kadar kolay degil. Yağ oranın az olacak ve belirli bi kas kütlesine sahip olacaksın.

mass konusuna gelecek olursak mass sana kilo aldırır dogru ama %100 KAS Olarak degil. yağ su kas olarak buda senin vucudun parcalı define durması imkansız.

kilon'da zayıf yani emin ol seni büyütecek olan yemek tozlar filan degil.
Anladım hocam yani benim sadece whey protein alıp yemege yüklenmem yeterli olacaktır..zaten gayet iyi besleniyorum basladıgımdan beri mass a ihtiyac yok bencede

Back
Yukarı