Bakalim ne zaman gelecek yada gelecek mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mito

Yeni Üye
Az once bodybuilding.com dan optimum whey gold protein 5lbs, 44 pak animal pak, ve havlu siparisi verdim...toplam 104 dolar tuttu, insallah en kisa zamanda gelir :D

Iptal etmisler benim order i hic bir gerekce gostermeden, mail attim bakalim cevap verebilecekler mi?
daha once bu siteden alisveris yapan var mi?

Evet onlar benim de siparişimi iptal etmişlerdi. Sanırım "Turkey" i görünce direk "cancel" a basıyorlar. O site çok güzel ama sadece bilgi almak için güzel.

peki blitz sen hangi siteden aliyorsun, bir de site amerika sitesi olursa iyi olur, sorun yasamamak acisindan...

simdi buldum blitz neden gondermediklerini, turkiye yasakli ulkeler arasinda bu sitede original metni gonderiyorum:

Question: What Countries Do You NOT Ship To?

Answer: Do to the high amount of fraudulent orders, we can no longer ship to these countries without a secured payment:

Nigeria
Ghana
Venezuela
Pakistan
Yugoslavia
Romania
Hungary
Egypt
Chile
Thailand
Serbia
Indonesia
Morocco
Peru
Turkey
Other Countries At Our Discretion

Yalniz uyaniklar eger odemeyi money order yada western union ile yaparsan gonderiyorlar, bu seferde bir aksilik halinde hic bir hak iddia edemiyorsun, dikkat ettim de gondermedilkleri ulkeler hep geri kalmis ulkeler biz haric...

Tek kelimeyle Netrition.com derim; fitnessone.com gibi sayfalar da var; bunlar netritiondan daha ucuzlar ama bence 2-3 $ için uğraşma, netrition.com u kullan. Bir de sana söyleyeyim 5lbs. protein sıkıntı çıkarabilir, bence protein ısmarlama amerikadan, gümrükte sorun ihtimali artar.

netrution dan siparis icin baktim blitz bana tam 78 dolar shipping masrafi cikardi, oteki site yarisi kadar cikarmisti, sanirim protein tozundan vazgecicem, agirlik yapiyor olsa gerek :D

mito dedi:
netrution dan siparis icin baktim blitz bana tam 78 dolar shipping masrafi cikardi, oteki site yarisi kadar cikarmisti, sanirim protein tozundan vazgecicem, agirlik yapiyor olsa gerek :D

Gülü seven dikenine katlanır :). Ağırlık 1-2 kiloyu geçti mi kargo fiyatı hemen uçmaya başlıyor.

Oldu da bitti, artik 52 dolarlik urun icin 69 dolar shipping odedim ups ile, gelirse yinede cok karli turkiyede ki urunlere gore, gelmezse gnc ye devam :D , gelisim yavas olacak demektir, eee biraz da masrafli :D

En iyisini yapmissin terza, ben gaza geldim blitz in sozunu dinlemeyip optimum protein yozu order ettim, tabii agirlik yapinca artti masraflar, gelsin de varsin olsun

Netrition dan ayin 31 inde vermidigim siparisler, 3 gun sonra elime gecti, bu sabah ups kapiya gelince, bir nevi sok yasadim, erken gelmesine, keske biraz daha alsaydim, diyorum simdi ve cok mutluyum

Netrition dan ayin 31 inde vermidigim siparisler, 3 gun sonra elime gecti, bu sabah ups kapiya gelince, bir nevi sok yasadim, erken gelmesine, keske biraz daha alsaydim, diyorum simdi ve cok mutluyum

mito netrition alışverişlerinde ödeme yaparken hangi bankanın hangi kartını kullanıyorsun.Bende garanti bonus kontor kart ve iş bankası kredi kartı var.Bunlardan hangisini kullansam problem yasamam sence...?

mito netrition alışverişlerinde ödeme yaparken hangi bankanın hangi kartını kullanıyorsun.Bende garanti bonus kontor kart ve iş bankası kredi kartı var.Bunlardan hangisini kullansam problem yasamam sence...?

mito hem banlı hem de 3 sene olmuş başlığı açalı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı