Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamun aleyküm afyonkarahisarın küçük bi ilçesinde oturuyorum 2 tane ayarlanıla bilir dambıl ım var kuzenimle birlikte çalışıyorduk benden 3 yaş büyük 2 ay böle çalıştık gelisimimiz baya iyi spor salonunda çalışırsak daha iyi olacağını düşündük belediyenin açdığı bedava çalışabileceğimiz küçük bi salon var oraya gitmeye karar verdik babam gilden izin aldım 2 gün gittik busefer babam ben senin nereye gittiğini nerden biliyim demeye başladi annemle 2 saat ikna etmeye uğraşdık adam bana 1 gram güvenmiyor abi vallaha piskolajim bozuldu şimdiye kadar güvenini kaybetcek hiç bişeyde yapmadım hayatımda ilk defa bi spora merak sardım onada babam engel oluyor yok gece it uğursuz sokağa cıkarmış kendi işi olduğunda markete oraya buraya göndermeyi biliyo artık bıktım babamı nasıl ikna edebilirim bana bi yardımcı olun
Babanı ikna etmen lazım ona sana güvenmesi gerektiğini kanıtla gerekirse her gittiğinde fotoğraf at zaten kaslarının geliştiğini gördükçe o da sana inanacaktır[DOUBLEPOST=1487059668][/DOUBLEPOST]Babanı ikna etmen lazım ona sana güvenmesi gerektiğini kanıtla gerekirse her gittiğinde fotoğraf at zaten kaslarının geliştiğini gördükçe o da sana inanacaktır
Babalar böyle genelde. Sporu özel zevk olarak görüyorlar. Benim babam ya iş yapacan ya sporcu olucan derdi .
Bende elimi masaya vurup ben ikisinide yaparım dedim. Ve yaptım. Halada yapıyorum. Günleri saatlerini ayarla sen. Eğer baban akşam dan dolayı geceden dolayı sıkıntı yapıyorsa. Ona göre yol izle. Akşam veya gece gitme. Gündüz ayarla kendini. Ne bilim alışverişe gittiğinizde sende kendine tavuk göğsü light yoğurt gibi ürünler al. Ve deki bunlarda benim gelişimin için. Spor için yani. Uğraşı görsün oda anladın. Sıkıntı neye yapıyorsa sende onu çözmeye git!!!
Benim ailem engel değil fakat 11. Sınıfım ve derslerime etki edebileceği düşüncesi beni yiyip bitiriyor 1.5 senede 20 kilo verdim haliyle sarktım biraz ve tekrar başlamam lazım ama dersler etki eder mi kafamı kurcalıyor