B:183cm K:60.4 kg Y:23 Önerileriniz,görüş ve tavsiyeleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkeze merhabalar.Adım Can. Aranıza yeni katıldım.

Boy: 183 cm
Kilo: 60.4
Omuz : 104 cm
Göğüs : 94 cm
Bel : 76
Kol : Sağ - 31.5 , Sol - 30
Bacak : Sağ - 47.5 , Sol - 46.5
Baldır : Sağ - 32 , Sol - 31.5
Sıgara : Evet
Alkol : Hayır

-Sabah : 2 rafadan yumurta + 2 haşlanmış bıldırcın yumurtası,bolca domates salatalık peynir zeytin + 3 yemek kaşığı harnup pekmezi, yarım ekmek
-Öğlen : Evde ne yapılırsa genelde sebze ağırlıklı + yarım ekmek
-Akşam : Evde ne yapılırsa genelde sebze ağırlıklı + yarım ekmek
-Yatarken : 1 Bardak sıcaksuyla karıştırılmış harnup pekmezi,bir miktar domatez,peynir,zeytin

Şu an çok zayıfım olduğumu biliyorum,özellikle hareketsizlikten bacaklarım çok inceldi...Haziran 2009 'da tatbikatda kaza geçirdim.L3 L4 proses kemiklerim kırıldı ve bölgede bulunan kaslar hasar gördü.Kazadan sonra sporu tamamen bırakmak zorunda kaldım 74 kg ' dan 57'e düştüm .
Hiç salona deneyimim olmadı.Sadece evde mekik şınav barfix(ense - göğüs) ve10kg dambıl çalışıyordum.Amacım kiloma ve yapıma tekrar kavuşabilmek.

Resimleri forumun önerdiği şekilde çekmeye çalıştım.Beslenmem şu an bu şekilde samimiyetimle yazdım hepsini ve yardımınıza çok ihtiyacım var.Beslenme bölümünü inceledim,nasıl besi uygulaycağıma karar veremiyorum.

İlk adımı atmamda yardımcı olursanız gerisini yavaş yavaş toparlarım.Bir hocam bana beslenme ve evde yapacağım hareketlerin setleri-miktarı konusunda yön verirse çok memnun olurum.

Eklentiler

• serbest duruş ön.jpg
    serbest duruş ön.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 341
  • serbes duruş yan.jpg
    serbes duruş yan.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 341
  • serbest duruş sırt.jpg
    serbest duruş sırt.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 323
  • serbest duruş bacak.jpg
    serbest duruş bacak.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 346
  • kol.jpg
    kol.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 342
  • Ön.jpg
    Ön.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 347
Aramıza hoşgeldin Can.

Gecmiş olsun kazan için :(

Beslenmene ilk olarak öğünlerini arttırmakla basla sabah ve öğlen arasına 2extra ara öğün ekle

12:00 akşam 19:00 a kadar en azından 4 öğün (ana öğünün kadar) yemeye çalış daha ayrıntılı bir program istersen elimizden geldiğince yardımcı oluruz :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı