fikretkayhalak
Üye
Merhabalar 20 yaşındayım 1.75 Boy 64 Kg
Fitness ile tanışmam 5 sene öncesine dayanır. Sürekli devam etseydim vücudumda büyük gelişmeler göreceğim aşikârdı ama belli başlı nedenlerden dolayı sürekli devam edemedim. Mesela senede 4-5 ay gidip 3-4 ay bırakıyordum sürekli bu döngü oluyordu. bu süreçtede göğüs omuzlar gelişiyordu lakin biceps'lerim beni hiç tatmin etmiyordu.
Şuan yaklaşık 2-3 aydır düzenli olarak tekrar başladım ama bu sefer yanlış bir yol izlemek istemiyorum
İlk 6 Ay bana hacim kazandıracak program önerebilir misiniz. Kendi programım şöyle
Pazartesi
Bench press 3x12
Cable cross 3x12
İncline bench press 3x12
Dumbell fly 3x12
Ön kol
Barbell curl 3x12
Cable curl 3x12
Konsantrik Curl 3x12
Salı sırt 3x12
Lat machinesinin varyasyonları
Kürek çekme felan
Arka kol
Cable Pushdown
Triceps Extensions
Perşembe 3x12
Omuz
Behind neck press
Lateral raises
Dumbell shrung
Seated dumbell press
Bacak 3x12
Squat
Leg press
Leg extension
Leg curl
Antrenman programım bu bicepslerim her antrenmanda pump oluyor ama büyüdüğünü hissetmiyorum ve de uzamıyor dağ gibi oluyor. Hangi hallerde kas yıkımı gerçekleşiyor bu konular hakkında bilgi verecek üstad var mıdır acaba ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fitness ile tanışmam 5 sene öncesine dayanır. Sürekli devam etseydim vücudumda büyük gelişmeler göreceğim aşikârdı ama belli başlı nedenlerden dolayı sürekli devam edemedim. Mesela senede 4-5 ay gidip 3-4 ay bırakıyordum sürekli bu döngü oluyordu. bu süreçtede göğüs omuzlar gelişiyordu lakin biceps'lerim beni hiç tatmin etmiyordu.
Şuan yaklaşık 2-3 aydır düzenli olarak tekrar başladım ama bu sefer yanlış bir yol izlemek istemiyorum
İlk 6 Ay bana hacim kazandıracak program önerebilir misiniz. Kendi programım şöyle
Pazartesi
Bench press 3x12
Cable cross 3x12
İncline bench press 3x12
Dumbell fly 3x12
Ön kol
Barbell curl 3x12
Cable curl 3x12
Konsantrik Curl 3x12
Salı sırt 3x12
Lat machinesinin varyasyonları
Kürek çekme felan
Arka kol
Cable Pushdown
Triceps Extensions
Perşembe 3x12
Omuz
Behind neck press
Lateral raises
Dumbell shrung
Seated dumbell press
Bacak 3x12
Squat
Leg press
Leg extension
Leg curl
Antrenman programım bu bicepslerim her antrenmanda pump oluyor ama büyüdüğünü hissetmiyorum ve de uzamıyor dağ gibi oluyor. Hangi hallerde kas yıkımı gerçekleşiyor bu konular hakkında bilgi verecek üstad var mıdır acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi