arkadaslar benimde ab rocket orjinal mekik aletim var onda bi cok hareket yapabiliyorum 250 mekik e cıkdıgım oluyor daha cok 5x50 şeklinde en zor dirençde yapıyorum spora gecen sene 3 ay body salonunda gittim ama simdi kaslarım eridi ama 3-4 gündür ab rocket ile calısıyorum kaslarım yerine gelmeye başladı ... Arkadaslar yasım 15 tansiyon hastalıgım var boy : 185 kilo 100 neler yapabilrim vucudumda fazladan cok yağ var ...
dedigim gibi gecen yaz 3 ay body salonuna gittim ara verdim 7 ay simdi yenden evde başladım ab rocket ile yağlarım cok fazla ama kasda yapmak istiyorum .. supplementer a gerek varmı yada neler önerebilirsiniz.. evde günde 5-6 yumurta yemek istiyorum ama tansiyon hastalıgım oldugu icin ailem izin vermiyor acaba definasyon diyetimi yapsam
dedigim gibi gecen yaz 3 ay body salonuna gittim ara verdim 7 ay simdi yenden evde başladım ab rocket ile yağlarım cok fazla ama kasda yapmak istiyorum .. supplementer a gerek varmı yada neler önerebilirsiniz.. evde günde 5-6 yumurta yemek istiyorum ama tansiyon hastalıgım oldugu icin ailem izin vermiyor acaba definasyon diyetimi yapsam