Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar Arkadaşlar Yaşım 22 Boyum 1.86 Kilom 116 1 ay öncesine 121 kiloydum bu yaşıma kadar hiç kilo vermeyi düşünmemiştim fakat şimdi ciddi şekilde diyetteyım canıma tak etti açıkcası Genelde Masa Başı Çalışan Bir İnsanım 1 ayda 121 kilodan 116 ya dustum ekmek cola sekerlı seyler kesınlıkle yemıyorum sabah 9 aksam 10 calısıyorum hareketlı olmaya calısıyorum cıddı sekılde kılo vermek ıstıyorum belırlı bır beslenme planım yok kendı kafama gore sekerlı tuzlu hamurlu seylerı yemıyorum bugunden ıtıbarende yavaş yavaş kosuya başlamayı dusunuyorum sizce nasıl bır yol ızlemelıyım spor salonuna gıdıcek vaktım yok koşu yeterlı olacakmıdır nasıl beslenmelıyım nasıl en hızlı sekılde kılo verebılırım denıze gırmeye utanıyorum valllaha billaha yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler