antrenmanla ilgili

öncelikle herkese iyi sporlar
4 aydır kadar spor yapıyorum ve ilk ayımda başlangıç programı kalan 3 ayımda basit bir program aldım spor salonundaki hocadan ve spor salonundaki çoğu kişi kendi programını kendi yazıyor bende yazmak istiyorum ama bilgim yok
şuan bulunduğum salon çok uygun 8 ay = 300 TL buna 1 numaralı salon diyelim
ben yeni bi salon buldum hocaları baya iyi diyolar 3 ay = 390 TL ama gidildiği zaman vücudu teste sokup özel beslenme ve antrenman programı veriyolar bunada 2 numaralı salon diyelim
sizce hangisine gitmeliyi bende 1 numaralıyı isterim çok uygun ancak onların verdiği programa pek güvenemiyorum o yüzden önce 3 ay kadar 2 numaralıya gidip bir kaç bilgi öğrenip sonra 1 numaralıya gitmeyi düşünüyorum biraz karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın
cevaplarınızı bekliyorum
şuan kullandığım program : http://i.hizliresim.com/AnnL50.jpg

Önemli olan en iyi antrenman programları veya beslenme programları değil bunlara uyabilecek irade.
Örnek vermek gerekirse arkadaşım tutturdu personal trainer desteği alıcam dedi.Ne dediysem vazgeçiremedim çünkü birçok bilgiyi bu siteden öğrenebileceğini biliyordum.Velhasıl aldığı beslenme programına da ant. programına da doğru dürüst uymadı ve sonuç boşa giden para..Benim tavsiyem 1 numaralı salona gidip(tabii ortalama bir salondan bahsediyorum) kendini araştırarak geliştirmen.

Önemli olan en iyi antrenman programları veya beslenme programları değil bunlara uyabilecek irade.
Örnek vermek gerekirse arkadaşım tutturdu personal trainer desteği alıcam dedi.Ne dediysem vazgeçiremedim çünkü birçok bilgiyi bu siteden öğrenebileceğini biliyordum.Velhasıl aldığı beslenme programına da ant. programına da doğru dürüst uymadı ve sonuç boşa giden para..Benim tavsiyem 1 numaralı salona gidip(tabii ortalama bir salondan bahsediyorum) kendini araştırarak geliştirmen.
iradem Allah'a şükür iyidir yani istediysem yaparım ben zaten spora başlamadan evvel 90 kiloydum şuan 69-70 arası sadece salonu değiştirsem mi yoksa değiştirmesem mi şimdi değiştirsem pahalı ama baya kaliteli bir yer gibi ama değiştirmek istemiyorum şahsen ne de olsa bulunduğum salon ucuz ama antrenman programımı kendim yazacak kadar bir bilgim yok verdikleri programında çok kaliteli olmadığını düşünüyorum çoğu kişi öyle demişti internetten çok araştırmalar yaptım ama bir türlü sonuca ulaşamadım antrenman programını kendim nasıl yazabilirim her videoyu izledim

Back
Yukarı