Antrenman Programı Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

VolkanUZ

Üye
Ölçülerim :
Kol : 32
Kalça : 92
Bel : 81
Boy : 180
Kilo : 75
öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım, Lise 1 öğrencisiyim 1996 Kasım 5 Doğumluyum.
Daha önce hiç salona gitmedim evde çalışıyorum kendim.
Dambıl'ım yok . Almadım yani Şınav Mekik, yay vb.
150 Mekik 1 seferde çekiyorum şu an
sizce nasıl bir antrenman uygulamalıyım
Yada bir spor salonuna gitmelimiyim ?
Çanakkalede İkamet ediyorum
Yorumlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Dambıl Şart bence Ama sen bilirsin Mekik zorlayıcı bir Hareket değildir mekikle gücünü Vicudunun durumunu ölçmeyi Deneme Şınav bile daha etkili olur.
Forumda biraz araştırma yaparsan Kendi Antreman Programını Oluşturabilcek Düzeye Gelebilirsin.
Kısıca Şu mantıkla yola git.Burdaki adamdan Program istesen O senin bünyeni bilmediği Nerde hangi kasnın eksik olmadığını Bilmediği için doğru yönlendirme yapamaz Ya araştırcan Ya da Bir spor hocasından İlk gün ücretsiz deneme için. Gidicen Tavsiye ve program alıcaksın.

Dumbbell güzel olabilir.Salona gitme bence biraz alt yapıdan sonra gidersin çok daha iyi sonuclar elde edersin.

Barfix,şınav,mekik yap ama sürekli hareketleri değiştirerek yap ;

Şınavı çok acık daha sonra çok kapalı yap.

Barfix ide aynı şekilde kollarını kapalı açık gibi çeşitlendirebilirsin.

Mekik tede alt karın bölgesinden sonra Crunch yani sıkıştırma falan yapabilirsin.

Cidden mekik hiç zorlamıyor insanı. Tek seferde 300 tane çekerim kasarsam. Eğer imkanın varsa kesinlikle spor salonuna git.

kesnlikle dumbbell almalısın . 2-3 ay dumbbell ile çalıştıktan sonra bir spor salonuna gitmeni tavsiye ederim.

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı