antremandan sonra koşu+yürüyüş

Paul_

Üye
bende hafif bi göbek oluştu 1 aydır antrenöre söyledim antremandan sonra 20 dk koş dedi ama ben kasların erimesini istemiyorum sadece yağların erimesini istiyorum dedim olsun 20 dk koş dedi.

sizce mantıklı mı

Antremandan sonra kardiyo yapmak kaslari eritmez antremandan once yapmak kasları eritebilir sonra yapmanin çok avantajlari var yapabilirsin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antremandan sonra kardiyo yapmak kaslari eritmez antremandan once yapmak kasları eritebilir sonra yapmanin çok avantajlari var yapabilirsin

20 dk yapmak mantıklı mı kardeşim ? 20 dk dan sonra kaslar eriyor diyolar doğru mu

Antremandan once kardiyo yaparsan antremana girince verimsiz geçer ısinmak için 5 dakka kosulabilir yafa squat yapilabilir

Antremandan once kardiyo yaparsan antremana girince verimsiz geçer ısinmak için 5 dakka kosulabilir yafa squat yapilabilir

hocam soruma tam cevap alamadım antremandan sonra 10 dk bisiklet 10 dk koşu yağları eritir kasları eritmez doğru mu ?

hocam soruma tam cevap alamadım antremandan sonra 10 dk bisiklet 10 dk koşu yağları eritir kasları eritmez doğru mu ?
Krdesim dedigim gibi fazla kardiyo degil doru kardiyo yaglari eritir hocana danışabilirsin koşu ve bisiklet binmek iyidir veya kardiyo için ayri bi gun ayirabilirsin

Back
Yukarı