Antreman sonrası için, Nitro-tech mi ? BSN Syntha-6 mı ? yoksa iso veya hydro protein tozumu ?

İyi forumlar arkadaşlar.

Dymatize ıso-100 hydrolize proteın tozu kullanıyordum ve bitti, protein tozu almaya gidicem. Özellikle antremandan sonra ve bazende gün içinde ara öğün olarak kullanacağım hangisini önerirsiniz ?

Nitro-tech mi ? ( hardcore mi ? performance serisimi ? ) veya başka öneriniz varsa.
BSN syntha-6 mı ?
optimum nutrition whey protein mi ?
dymatize ıso-100 mu ?
veya dıger markaların ıso veya hydrolıze whey proteınlerını mı onerırısnız ?

Yarımcı olacak herkese teşekkur ederım.

Son düzenleme:
malesef kimse bakmamış :) dymatize iso 100 aldım kurabıyelı kremalı olanından.

Merhaba ;

Doğru bir tercih yapmışsınız bir dahaki kullanımınız için olimp complex whey ve ya mulipower whey amino önerebilirim. Gün içersinde kullanmak için ise musclepharm combat gayet iyi bir seçim olacaktır.

Kardeşim Sparişini Şimdi Verdim Bende...Canlı Desteğede Sordum,Pro Gainer Kulanımında GÖbek Bölgesindeki Hafif Yağlanmadan Da Bahsettim Ve Amacımın Kas Yapmak Olduğunu Söyleyince İso Daha İyi Bir Karar Olur Dedi Burdaki Arkadaşta Kurabiyelisini Tavsiye Etmiş Verdim Gitti Sparişini İnşallah İstediğimiz Sonuca Ulaşırız.

Kardeşim Sparişini Şimdi Verdim Bende...Canlı Desteğede Sordum,Pro Gainer Kulanımında GÖbek Bölgesindeki Hafif Yağlanmadan Da Bahsettim Ve Amacımın Kas Yapmak Olduğunu Söyleyince İso Daha İyi Bir Karar Olur Dedi Burdaki Arkadaşta Kurabiyelisini Tavsiye Etmiş Verdim Gitti Sparişini İnşallah İstediğimiz Sonuca Ulaşırız.
gaınere gerek yoktu, doğru tercih :)

Eğer imkanın varsa birde casein türünde bir protein tozu al ve antrenman sonunda birazda ondan kat.

Eğer imkanın varsa birde casein türünde bir protein tozu al ve antrenman sonunda birazda ondan kat.
casein katmak isterse süt koyar, bu kadar supplement arayışında olmaya gerek yok bence

İstediğini katabilir. Sadece casein'i de eklemesinden yanayım.

Şimdilik Sadece İso Geldiğinde Onu Kullanmayı Düşünüyorum...Ama Tavsiyeniz İçin Teşekkür Ederim.Az Önce Baktım 15km Bisiklet Turumdan Sonra Gainerde Bitti : ))...Sanırım 1 Hafta Ara Vermem Lazım Öyle Diyorlardı Gainer Bitince Başlamadan Diğerine 1 Hafta Ara Vermelisin...Yada Ara Vermedenmi Başlasam :DD

Normalde kullanıyordumda, yeni bitti.[DOUBLEPOST=1402781155][/DOUBLEPOST]
casein katmak isterse süt koyar, bu kadar supplement arayışında olmaya gerek yok bence
Teşekkür ederim, eskiden sütle içerdim ama daha sonra sütün kemik erimesi yaptığını ve faydadan çok zararı oldugunu gorendım ( yetişkinler için ) birçok araştırma var ebnde sütü kullanmıyorum ama yogurttur peynırdır kullanırım onda sorun yok :)

Kesinlikle yan
Normalde kullanıyordumda, yeni bitti.[DOUBLEPOST=1402781155][/DOUBLEPOST]
Teşekkür ederim, eskiden sütle içerdim ama daha sonra sütün kemik erimesi yaptığını ve faydadan çok zararı oldugunu gorendım ( yetişkinler için ) birçok araştırma var ebnde sütü kullanmıyorum ama yogurttur peynırdır kullanırım onda sorun yok :)

Kesinlikle yanlışınız var . Süt ile ilgili bir çok yanlış bilgi var biri de sizin bahsettiğiniz .Biraz daha araştırma yapmanızı öneririm

Kesinlikle yan

Kesinlikle yanlışınız var . Süt ile ilgili bir çok yanlış bilgi var biri de sizin bahsettiğiniz .Biraz daha araştırma yapmanızı öneririm

İzleyin, senden benden çok daha iyibiliyor hemde yabancı araştırmalardan ve örneklerden bahsetmiş.

bende filtre var
ne demiş saraçoğlu özetlermisin?

bende filtre var
ne demiş saraçoğlu özetlermisin?
Süt içmeyin demiş, süt içenlerde kemik erimesi olur demiş, örnek olarak amerıkada ve acvrupada en fazla sut ıcen ıskandınav ulkelerınde kemık erımesı en fazla gorunen yerlerdır dunyada demıs. en azda afrıkada ve hındıstanda demıs orada sut ıcmezler hındıstanda ınekler kutsal oldugu ıcın süt hiç içmezler. ıyı ozetleyemesemde kısacası ütten kesildikten sonmra hiçbir canlı süt içmez insanda içmemelı anne sutunden keısldıkten sonra.

Back
Yukarı