öncelikle merhabalar abilerim,ablalarım, kardeşlerim uzun zamandır animal cuts ve rage kullanıcısıyım acık konusmak gerekirse cuts ve rage i daha öncede bir arada kullandım tahmini 2 ay kadar =) ancak o zamanlar işten çıkmıştım ve bittiğinde alacak durumum olmadı sporada uzun süre ara verdim su an tekrar spora, cuts'a ve rage'e basladım.
sizlere sorularım şunlardır;
*Cuts ve rage'i bir arada kullanarak doğrumu yapıyorum? (Amacım kesinlikle kas yapmak değil. Ben kilo vermek istiyorum aşağı yukarı bir 20-25 kilo kadar.)
*bu iki ürünü ( cuts ve rage) kullanırken carnitech (universal'ın karnitini) almamda bir sakınca varmı? yada gereksizmi?
*piyasadaki en iyi carnitin weidermidir? yoksa fiyatı abartımıdır?
*son sorumda bu ben definasyon yada spor için değil bildiğiniz vebalı gibi kilo kaybetmek istiyorum bunun için cardio yapmam gerektiğini biliyorum ancak ne kadar süre ile? ve beslenmemde neye yönelmeliyim protein karbonhidrat vesaire.
değerli görüşleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
sizlere sorularım şunlardır;
*Cuts ve rage'i bir arada kullanarak doğrumu yapıyorum? (Amacım kesinlikle kas yapmak değil. Ben kilo vermek istiyorum aşağı yukarı bir 20-25 kilo kadar.)
*bu iki ürünü ( cuts ve rage) kullanırken carnitech (universal'ın karnitini) almamda bir sakınca varmı? yada gereksizmi?
*piyasadaki en iyi carnitin weidermidir? yoksa fiyatı abartımıdır?
*son sorumda bu ben definasyon yada spor için değil bildiğiniz vebalı gibi kilo kaybetmek istiyorum bunun için cardio yapmam gerektiğini biliyorum ancak ne kadar süre ile? ve beslenmemde neye yönelmeliyim protein karbonhidrat vesaire.
değerli görüşleriniz için hepinize çok teşekkür ederim