Amino Asit Sonrası Kötü Gidişat

teodor

Üye
Siz uzman arkadaşlardan görüş almak istiyorum dostlar,

Boyum 1,83 kilom 80. Allaha şükür kendime göre hoşuma giden bir vücudum var. Ancak son 1 aydır kendimde hissettiğim bir sorun var ve bu amino asit kullanmamla başladı.

1 yılı aşkın bu sporu yapıyorum. Beslenmemi hiç aksatmadım, sporumu da. Ancak son 1 aydır vücudum hacim olarak çekmeye küçülmeye başladı. Mesela kollarımda 2-3 cm'lik küçülme gibi. Anlam veremiyorum nedense. Belki tesadüf belki de amino asit kullanmamla alakalı olabilir diye size danışmak istedim. Protein tozumun yanına hocam bunu da ekletti 1 ay önce ve süreç bundan sonra böyle oldu.Neyse lafı uzatmıyım.

Amino asit kullanımı böyle bir şeye neden olabilir mi, kesmeli miyim ?

Yaz mevsimiyle küçülme olur diye biliyorum. Vucuttan su cikisi ve yaglarinda erime olduysa,kaslarinda belli bir miktar kuculme olabilir.vucut kitle endeksini daha önce ölcturduysen kas miktarini kontrol ettir.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Siz uzman arkadaşlardan görüş almak istiyorum dostlar,

Boyum 1,83 kilom 80. Allaha şükür kendime göre hoşuma giden bir vücudum var. Ancak son 1 aydır kendimde hissettiğim bir sorun var ve bu amino asit kullanmamla başladı.

1 yılı aşkın bu sporu yapıyorum. Beslenmemi hiç aksatmadım, sporumu da. Ancak son 1 aydır vücudum hacim olarak çekmeye küçülmeye başladı. Mesela kollarımda 2-3 cm'lik küçülme gibi. Anlam veremiyorum nedense. Belki tesadüf belki de amino asit kullanmamla alakalı olabilir diye size danışmak istedim. Protein tozumun yanına hocam bunu da ekletti 1 ay önce ve süreç bundan sonra böyle oldu.Neyse lafı uzatmıyım.

Amino asit kullanımı böyle bir şeye neden olabilir mi, kesmeli miyim ?
markası nedir

Back
Yukarı