Arkadaşlar forumda ilk defa konu açıyorum, çünkü ilk defa supplement kullanacağım. Aslında bayağı araştırdım fakat öneri için tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Proteinleri araştırdığımda komplex proteinler dikkatimi çekti ve phase 8 ürünü güzel gibi geldi aynı zamanda combat ında ürünü var fakat bb deki sıralamasına bakınca phase 8 daha çok albenili geldi. Fakat bunun yanında birde bsn no xplode ürünü alsam mı çünkü Türkiye deki fiyatı teki phase fiyatı 159 xplode ise 130 yurt dışında 160 liraya ikisinide almış oluyorum. Ama ikinci ürünün xplode mu yoksa ikinci kutu protein mi olsun ona karar veremedim benim amacım yaza kadar alabileceğim max sonucu elde etmek bu noktada da sizden yardım istiyorum siz ne önerirsiniz, yada bunların dışında fikirlerinizide beklerim. Amacım fit olmak boyum 180, kilom 87 spor geçmişim var ama uzun zamandır yapmıyorum ve supplement kullanmadım bu ilk olacak. İlgilenip cevap veren herkese teşekkür ederim şimdiden. (Son olarak aklıma gelmişken Amerikadan Amazondan alışveriş yapacağım başka yer bilmediğim için sizin önerebileceğiniz yer var mı ?)