olay serseri olup olmamakla alakalı değil vücuduna zarar vermen ve etik olarak yanlış şeyler yapmanla alakalı. Ailen duysa gurur mu duyarsın? hiç sanmıyorum demekki yanlış bir şey demi? gurur duyamayağın şeyleri neden yapıyorsun sonradan yüzüne çarpılıp untanmak için mi?
Haa şişme konusunda korkman gereken şey karaciğerin şişmesi. Göbekdeki yağlanma değil.
Ben az içiyorum diye savunma yapıyorsun. Gülsen mi, ağlasan mı. Senin yaşındayken deli gibi süt içerdim gelişiyim diye, boksla ilgilenirdim ama sigara alkol....duh 20 ine geldiğinde esrar, kokain devam eder bu. Belkide esrar içiyorsunda hiç şaşırmam. Sana kızmıyorum senin gibi dünya kadar çocuk, genç var bu toplumda. Buna sebep olan cahillik ve sosyal bilincin yokluğuna lanet ediyorum. Sana benden bir abi tavsiyesi sigarayı alkolu bırak hayatta kendine bir amaç edin. Kızlar için, ortam için vs.. hiç biri bu yaşta bu yaptıkların değmez. Bu tür şeylerle uğraşma. Bu forumda bu tür konular hoş karşılanmaz sebebi ise burası bir spor forumudur. Burda sana gelicek tek şey nasihattır. Tabii ki dinlersen...