Akşam kuruyemiş yiye bilirmiyiz?

Arkadaşlar daha önceki konumda meyveyi sormustum sımdı leblebıyı sormak ıstıyorum cunku bız genelde akşam yerız neden dersenız herkez işde oldugu ıcın akşam eve gelınce tv karsısında oturup leblebıyle çay ıcıyoruz bazı aksamlar meyve yıyoruz.

soruma gelınce arkadaslar aksam 9 cıvarı fıstık,fındık,cevız,badem
bu tarz kuru yemısler yenebılınırmı yoksa akşam hıc yemıyım ? cok emrak edıyorum forumda kon ubulamadım açma gereksımı buldum hepsınden 1 avuc yesem kılo yaparmı saat 9 cıvarında yardım edenlere sımdıden teşekkur ederım.

Bırak forumu okumayı kendi açtığın konuların içindeki cevapları bile doğru düzgün okumuyorsun.

Karbonhidrat kaynakları günün erken saatleri içindir. Akşamları mümkünse yatmadan 4-5 saat önce karbonhidrat alımını kesmek idealdir.

Bırak forumu okumayı kendi açtığın konuların içindeki cevapları bile doğru düzgün okumuyorsun.

Karbonhidrat kaynakları günün erken saatleri içindir. Akşamları mümkünse yatmadan 4-5 saat önce karbonhidrat alımını kesmek idealdir.
cevabınız ıcın teşekkur ederım elestırılerınızde belkı haklısınız ama her ınsan farklıdır bende boyleyım yazdıklarınızo kudum anladım ama herkez aynı cevabı vermedıgı ıcın emın olmak ıcın tekrar tekrar soruyorum buda benım yapım ama sızı yanlıs anlamıyorum yardımlarınız ıcın tekrar teşekur ederım.

Back
Yukarı