Acil cevap bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ades
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ades

Üye
Merhaba arkadaşlar;
4 yıldır obezim 170 boy yaş:29/108 kg civarındayım geçtiğimiz gün solgar whey protein tozu ve sıvı L-Carnitin satın aldım.Sormak istediğim lojmanımızdaki spor salonuna başlayacağım bu takviyeleri nasıl kullanmalıyım? benim kilomdaki biri için protein tozunun faydası olur mu?
bilgilendirirseniz bir an önce başlamak istiyorum
teşekürler:confused:

yapma gozunu sevim kilo vermek icin bu aldiklarini kullanmana grk yok geri verebiliyorsan ver yoksa at cope gitsin
bunlari soleyen kisi haftada 3gun spor yaparak 6 ayda 35kilo atmis biri
hemde yemekten Kismadan

5- Açıklayıcı Bir Konu Başlığı Seçin :
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
10.1.2 Başlığınızı güncel tutmaya çalışmak için “kimse cevap yazmayacak mı?", “güncel!” gibi ifadeler yazmak yasaktır. Lütfen sabırlı olun, başlığınız kurallara uygun olduğu sürece cevap gelecektir

Kuralları tekrar gözden geçirin lütfen.

l-carnitin kardiyo antrenmanlarından önce yağ yakımını hızlandırmak için alınır, ama sağlam bir kardiyo gereklidir. şu anki kilo göz önüne alındığında sağlam bşir kardiyo yapılamayacağından şimdilik kullanımı bir sonuç vermeyecektir. protein tozunu niye aldınız hiç anlamadım kesinlikle gereği yok. ikisini de geri vermeye bakın şu aşamada işinize yaramayacaktır. yağ yakımını ve metabolizmayı hızlandıran doğal kaynaklara yönelin, c vitamini, baharatlar, yeşil sebzeler.

Aldığınız 2 üründe şu an işinize yaramayacak.Zaten carnitine nin ben ne işe yaradığına da tam emin değilim.

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı