Acik ! whey 3 matrix !

Öncelikle merhaba yaklaşık 3 aydır fitness yapıyorum Yaşım 16. Boyum 1.71 Kilo; 63. Whey 3 matrix almayı düşünüyorum. İçindeki Kreatin miktarının bi zararı olurmu ? Acil önerilerinizi bekliyorum.

1 yıl civarı kullandım 3 matrixi gayet memnunum kreatin güzelde bir power etki yapıyor açıkcası bi zararı olacağını düşünmüyorum ama üstadlar varken bize laf düşmez. ayrıca amoni açısından da çok zengin bi ürün. hatta bu ay jay cutler elite series aldım ama bitince yine hardlineye dönücem gibi görünüyor.

ARKADAŞLAR ELİMDE 5LBS HARDLİNE WHEY3MATRİX VAR SADECE 200GR CİVARI KULLANDIM SON KULLANIM TARİHİ 02/17
0534 797 4472...
WHATSAPP - ARAMA YOLU İLE ULAŞABİLİRSİNİZ, BURSA İÇİ ELDEN...

Öncelikle merhaba yaklaşık 3 aydır fitness yapıyorum Yaşım 16. Boyum 1.71 Kilo; 63. Whey 3 matrix almayı düşünüyorum. İçindeki Kreatin miktarının bi zararı olurmu ? Acil önerilerinizi bekliyorum.
Alma be kardeşim bakın biz yıllar yıllar geçince gelişme yavaşlayınca bile uzak duruyoruz. Kırmızı et kürü vs. ilginç beslenme şekilleriyle uğraşıyoruz. Daha 3 ay geçmiş dur bakalım zaman ne gösterecek. Ayrıca kreatin için düşünmene gerek yok. Takviyeye harcayacağın parayla iyi beslen. Çoğu kişide gördüğüm şey de bu beslenmeye değil toza para harcamak...

Back
Yukarı