Selam herkeze ben Batuhan Gürman siteye yeni kayıt oldum.Azcık dertlerim var
Şimdi bir kızı swyiorum 3 haftadır oda anladı ama sıradan bir swgi degil bnmki bir knkam yuzunden basladı bu aşk kara swdaya tutuldum gidiyorum.Şimdi onun swgilisi var 10 aydır cıkıyorlar arkadasımda bana gaz verdi git sole bişe olmaz fln azcıkta blli ediyordum ben.Sonra sınıfta ilanı aşk ettim resmen soledim eskidende biliyordu ama şaka olarak biliyormuş.Gercekleri soyledigimda şaşırdı
kız bnm olamıyacagı için kendimi tatmin ediyorum iltifat ediyorum kıza her iltifat edişimde kız elini uzatıyor tutuyorum 5 sn flnda degil en az 12-15 sn fln okula geldiginde ilk bana elini uzatıyor merhaba misali bazen kısa tutyorum bazen 12-15 sn fln kızda biliyr ama swgilisi var ben daha neler dedim iltifat olarak mesela dedim senin burcun ne dedim oğlak dedi keşke kova olsaymiş dedim.Niye dedi aşkımı o kovaya doldururdum fln oyle şeyler diyordum fazla ileri gitmek istemiyorum swgilisi var sonucta lise 1 e gidiyorum kız benden azcık uzun ama bizimde karizmamız var yani.Aynı sınıftayız.Herkezden kıskanıyorum kız zaten guzel bu arada swdigim adı sinem swgilisi sizden istedigim neler önerirsiniz iltifat olarak neler söyliyiyim?