6. Ay Sonu Gelişimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş 21
Boy 1.70
Kilo 67

Arkadaşlar 22 Ekim'de başladım, 23 Nisan'da çekilmiş fotolar bunlar.

Tabi bunlar rastgele fotolar, özel olarak vücudu gösterme amaçlı çekilmediği için en uygun olabilecekleri seçtim. Kol ve omuz için 4. fotoyu koydum, thumbnail haliyle daha rahat belli oluyor.

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 503
  • 2.jpg
    2.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 445
  • 3.JPG
    3.JPG
    30 KB · Görüntüleme: 472
  • 4.JPG
    4.JPG
    34,6 KB · Görüntüleme: 473
  • 5.JPG
    5.JPG
    43,5 KB · Görüntüleme: 448
Son düzenleme:
daha önceki fotograflarından ekledigin varmı, bugun yine bir mesajını okudum yine aynı resimler ekleyip dayanıklık programları ile ilgili bilgi sormustun, ordan cevaplama yaparlardı bilen arkadaslar.

Önceki halini bilmediğimiz için yapılan yorumlar tahmine yönelik olacaktır sadece.
Eğer başlamadan önceki kilonuz şimdiki kilonuza yakın yada biraz daha fazlaydıysa pek iyi bir gelişim olmamış diyebilirim.
Ancak düşük bir kiloyla bu spora başlamışsanız eğer (55-60 arası) gelişiminiz 6 aya göre iyi olmuş denilebilir.

@ xxMassacrExx

o başlıktaki fotoları yorum yapılması amacıyla koymadım, eğer biri güç/dayanıklılık prog. verecek olsaydı muhtemelen fiziğimi bilmesi gerekecekti o amaçla koydum.

ayrıca buraya koymamın sebebi odur.

@redbaron
başlamadan hemen önceki fotolarımı koydum, aynı mayo hatta :) bu fotolarda 66-67 kiloyum. burada senin söylediğin gibi değil ölçüt, önemli olan çok düşük kilolardan gelmek veya yüksek kilolardan inmek değil. düşük kiloluysan ona göre diyetini ayarlarsın, yüksek kiloluysan ona göre.

önemli olan altyapındır kilonun kaç olduğu değil. çok sağlam bir altyapı yağ kütlesi tarafından sarmalanmış olabilir bir insanda. veya hiç altyapı yoktur, sadece yağdır kilosu.

Eklentiler

• 04.JPG
    04.JPG
    98,6 KB · Görüntüleme: 351
  • 03.JPG
    03.JPG
    50,8 KB · Görüntüleme: 339
  • 02.JPG
    02.JPG
    39,8 KB · Görüntüleme: 374
  • 01.JPG
    01.JPG
    51,1 KB · Görüntüleme: 395
  • 05.JPG
    05.JPG
    28,4 KB · Görüntüleme: 364
Son düzenleme:
bu fotolar bişey belirlemez konuda kapatılabilir

uygun 2-3 poz vererek resim eklersen daha ii yorum alabilirisn iyi calısmalar

doğru diyosun, fotolar kötü doğru düzgün bir kaç foto çekiyim ben. modlar konuyu kapatabilirler isterlerse. ben düzgün fotolarla yeni bir başlık açarım.

67 kiloda nası böyle yağlı bi vucuda sahipsin hayret ediyorum 65 70 civari harika fit bi vucut belkedim şaşırdım :D

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Eger sadece sizin resimlerinizin gosterildigi, kendinize ait bir baslik istiyorsaniz resim ekleme kurallarina uymaniz zorunludur. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız.

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/snap-shots-tek-resimler-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı