• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 Ay Body ve emeklerin karşılığı ..

Arkadaşlar 3 ay zayıflama yaptım 90 kiloydum 75 e indim ardından 5 aylık body yaptım sonuçlar bu şekilde .. şuanki kilom 85 boy 180..

zayıflarken kas kaybettiğimi düşünüyorum çünkü bilinçsizce diyet ve spor yaptım 15 kilo verdim..

Protein tozu, amino asit ve creatin kullandım.. yanında güzel bir beslenme programıyla günde 15o gr protein tüketiyorum (body e başladığımdan beri )

Bütün arkadaşlarım kanatların çok iyi gelişmiş diyorlar ..

2-3 ay sonra definasyon programına geçmeyi düşünüyorum. Suan kollarım soğuk 40 cm

.
.
.
.

Eklentiler

• Resim 009.jpg
    Resim 009.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 5.348
  • Resim 011.jpg
    Resim 011.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 4.414
  • Resim 016.jpg
    Resim 016.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 4.188
  • Resim 017.jpg
    Resim 017.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 4.293
  • Resim 026.jpg
    Resim 026.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 4.481
  • Resim 027.jpg
    Resim 027.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 4.289
  • Resim 028.jpg
    Resim 028.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 4.006
vucutta bir alt yapı oluşturmuşsun . ancak 2-3 ay sonra definasyon bana göre çok erken . 90 kilodan sonra bu duruma gelmek insana inanılmaz bir özgüven veriyor. ( kendimden biliyorum ) ancak bence en az bir yıl daha bu şekilde devam edip kas kütleni arttırmalısın . bu yazı bu şekilde geçirip definasyon için gelecek yıl mart - nisan aylarında çalışmalara başlaman vucut için daha estetik olur diye düşünüyorum .

vucutta bir alt yapı oluşturmuşsun . ancak 2-3 ay sonra definasyon bana göre çok erken . 90 kilodan sonra bu duruma gelmek insana inanılmaz bir özgüven veriyor. ( kendimden biliyorum ) ancak bence en az bir yıl daha bu şekilde devam edip kas kütleni arttırmalısın . bu yazı bu şekilde geçirip definasyon için gelecek yıl mart - nisan aylarında çalışmalara başlaman vucut için daha estetik olur diye düşünüyorum .

yemedim içmedim tavuğa yumurtaya paramı yatırdım :) definasyon konusunda haklısınız ..

Özellikle tebrikler güzel gelişme.Arkadaşlarınız haklı kanatlarınız çok güzel duruyor.Yalnız kas kütleniz şuan düşük görünüyor.Daha çok üzerinizde durmanız gereken yerler göğüs,omuz ve triceps bölgesi diye düşünüyorum.

gözüme çarpan ilk eksiğin trapezlerin oldu onun dışında 6 aya göre gayet iyi ben bir 6 ay daha hacimlen sonra definasyona gir derim...

trapezlerinin az gelişmesini bana göre vucudunun sana bi avantajı olarak gör.çünkü trapez omuzu daha dar gösterir..böyle iyi bence,aşırı geniş gözükür omuzların...kollar biraz daha geride gibi...bacaklar, knat iyi gelişmiş,,bel i eritip yola devam bence, tebrikler

uzun boya trapez yakısır sızede yakısıcagını dusunuyorum vucut genel olarak güzel

bi 6 ay sonra definasyona gireceğim muhtemelen

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:00 ----------

uzun boya trapez yakısır sızede yakısıcagını dusunuyorum vucut genel olarak güzel

bende istiyorum fakat çıkmıyor :)

kanatlar bacak güzel gelişmiş tebrik ederim ama kol 40 gibi durmuyor sanki eminmisin?başka bi sporla uğraşıyormusun? çünkü eğer kolun 40sa 6 ayda bunu yapman bana imkansız gibi geliyor sakın yanlış anlama sadece ilgimi çekti

Gayet güzel bir çatı. Bence izlemen gereken yol ne katı diyet, ne de ağır bulking olmalı. Karbonhidrat oranı doğru ayarlanmış ve yeteri kadar yağ alımı yapılan bir diyetle, temiz kas kütlesi elde ederek devam etmelisin. Doğru karb miktarı içinse en uygun yaklaşım deneme yanılmadır. %40 pro, %40 karb, %20 yağ ölçeklendirmesini temel alabilirsin.

Gayet güzel bir çatı. Bence izlemen gereken yol ne katı diyet, ne de ağır bulking olmalı. Karbonhidrat oranı doğru ayarlanmış ve yeteri kadar yağ alımı yapılan bir diyetle, temiz kas kütlesi elde ederek devam etmelisin. Doğru karb miktarı içinse en uygun yaklaşım deneme yanılmadır. %40 pro, %40 karb, %20 yağ ölçeklendirmesini temel alabilirsin.

%50 karb %40 pro %10 yağ olarak besleniyorum

Back
Yukarı