~~ 5 Aylık Vucut YArdım lÜTfen ~~

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

akinkadi

Üye
şuanki programımı 3 aydır yapıyorum.önceden düzenli kilo artışı olmasına rağmen 1 aydır dengede.sanırım programımı değiştirmem lazm program önerilerinizi bekliyorum

Ayrıca hangi BÖLGELERİM daha kötü,NE YAPMALIYIM ,profosyonellerden cevap bekliyorum LÜTFEN.....

PROGRAM(değiştirmek istediğim)
1.gün=gögüs+pazu 4x8(genelde) gögüs pres barsız(çubuksuz) 50 kilo basıyorum
2.gün=omuz+bacak 4x8 omuz pres barsız 50 kilo basıyorum
3.gün=kanat+arka kol 4x8

boy:183
kilo:75
önceki kilo:66
süre:5 aydır
not:suplamentsiz, düzenli ve bol beslenme beraberinde

ilk ölçülerim ve-1ay önce ölçtürdüğüm ölçüler
gögüs:90-95
omuz:113-118
kol:29.5-33
bel:79-82.5

Eklentiler

• ön.jpg
    ön.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 614
  • arka.jpg
    arka.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 552
Son düzenleme:
antrenmandan daha önemli olan beslenme programını yazarsan yardımcı olabiliriz

sabah 3 yumurta akı+lifalif süt bide buaralar lor
öğlede 4 çeşit yemek yemekhanede
sora spora giderim çıkınca muz yerim sora yeniden yemek haneye akşam yemeği
sora evde akşam 10 gibi makarna yaparımsebze salatası yaparım
sütümü içer yatarım

ayrıntılı öneriler verirsen sevinirim uygulicam çünkü

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:57 ----------

5 aya göre bence göğüs baya geride belkide kıllardandır bana öyle geldi
haklısın gögüs az gelişti ama ben memnunum.gögüs çok çıkmasın
sanki bide dar mıki gögs kafesim.bazı hareketlerde püf noktalar yokmu gögs presde barı geniş tutmak gibi
ben 9 kilo aldm 5 ayda yani zayıftım baya.programımı değiştirip kasları şaşırtmak istiyorum son 3 aylık programı .sence

3 ay çok fazla zaman bir program için gerekırse max 2 ay yeterlı eğer ki verim alabiliyorsan o programdan.ama 3 ay boyunca bi programdan verim alınması çok zordur ve sende alamamısındır.ki gorundugu üzere o.programı değiştir bencede.bu arada omuz ve kolların tepki vermiş gibi gorunuyor.10-8-6-6 gibi programları denemenı tavsiye ederim, piramit dediğimiz.mekik çekiyormusun bilmiyorum da eğer ki çekiyorsan biraz daha ağırlık ver mideye.mide yanların guzel kesilmiş ama ortası boş oldugu ıcın goruntu guzel degıl.bunlar sahsı fıkrım tabı senın amacını bılemem :) ve göğüse biraz yoğunlaş dediğin gibi fazla sisirmek istemiyorsun orayı ama gelişme yok gibi.yanı body yapmayan ınsanların gogsunden farksız gibi gorunuyor.biraz sekil ver sisirmesende.mesela cable cross over gibi sekillendırme hareketlerını uygula.şahsi fikrim azda olsa o göğüsleri sisirmen çok geride.son olarak 5 ay ıcın göğüs hariç hersey normal gibi gordum.daha iyi de olabilirdi bu senın elınde.

Son düzenleme:
3 ay çok fazla zaman bir program için gerekırse max 2 ay yeterlı eğer ki verim alabiliyorsan o programdan.ama 3 ay boyunca bi programdan verim alınması çok zordur ve sende alamamısındır.ki gorundugu üzere o.programı değiştir bencede.bu arada omuz ve kolların tepki vermiş gibi gorunuyor.10-8-6-6 gibi programları denemenı tavsiye ederim, piramit dediğimiz.mekik çekiyormusun bilmiyorum da eğer ki çekiyorsan biraz daha ağırlık ver mideye.mide yanların guzel kesilmiş ama ortası boş oldugu ıcın goruntu guzel degıl.bunlar sahsı fıkrım tabı senın amacını bılemem :) ve göğüse biraz yoğunlaş dediğin gibi fazla sisirmek istemiyorsun orayı ama gelişme yok gibi.yanı body yapmayan ınsanların gogsunden farksız gibi gorunuyor.biraz sekil ver sisirmesende.mesela cable cross over gibi sekillendırme hareketlerını uygula.şahsi fikrim azda olsa o göğüsleri sisirmen çok geride.son olarak 5 ay ıcın göğüs hariç hersey normal gibi gordum.daha iyi de olabilirdi bu senın elınde.
mekik 3x50 yapıyodum hergün 3x60,70 yaparım
cable cros uda fly makinesine uydurup çalışcam
kafamdaki birinci soru:bidiğimz gögs sıkıştırmadan sora bunu yapsam bi zararı olurmu yani eklesem bunu
2.soru ise:yeni program oluştururken mesla şuan 1.gün gögüs+pazu çalısıosam.onu gögüs +arka kol şeklinde değiştirirsem,diğer günleride kafama göre yani...sorada bi değşik hareket hergüne eklesemmi diyorum ama ozman antreman uzar.hangisi hareketin yerine hangi hareketi koycam yada.bunları iyi bilen biriyle yapmalı.salondaki yardımcı olmuyor

Antrenmandan sonra yorgunluk hissediyormusun yani antrenmanın yeterli ve verimli geçiyormu.Bana sorarsan bir yerde yanlış var gibi geldi en azından temel hatlar daha belli olmalıydı şu ana kadar.

yanı senın sorunun burda daha cok antremanla. normal beslensen bıle 5 ayda vucut her turlu tepkısını gosterır. ilk gun gous + biceps 2. gün omuz + bacak 3.günde sırt ve arka kol ekleyebılırsın.mekik hareketlerındekı setı sayıya bağlama.mesela 1 kez yap maximum cek mekıgını ısınsın mıden yapamıcak sevıyeye geldıgın zaman dinlen.yani 3xmaximum yada 4xmaximum.demek ıstedıgım mide calısırken 3xsonsuz gibisinden olsun.ve bır soruna daha gelecek olursak bır bılgım yok, ama eklemende sakınca yok eğer kı gouslerın buyumesınde daha cok sekıl ıstıyorsan cable de calısıcan cunkı onlar daha cok goguse sekıl verır.ben senın ıstedıgıne gore bunu soyledım.o cable cross sırasını umarım bılgılı arkadaslar cıkıp sırasını söylerler.sen sımdılık sona ekle cvb gelene kadar ama şahsı fıkrım ızola hareketı oldugu ıcın sonda olmasında sakınca yoktur.

not: son olarak eklıyım gelısme tabıı kı var, üstte kullandıgım normal beslensen bıle cumlesı sana ozel bır cumle degıldı :)

Son düzenleme:
banada öyle geldi ama duruştanda olabilir.fotoda duz durduysan buyuk ıhtımal skolyoz var ziero'nun dediği gibi..

Antrenmandan sonra yorgunluk hissediyormusun yani antrenmanın yeterli ve verimli geçiyormu.Bana sorarsan bir yerde yanlış var gibi geldi en azından temel hatlar daha belli olmalıydı şu ana kadar.

canımı sıkan bi nokta varki.yavaş yapıorum glb 1saat 40 dk sürüyor.ama iyi geçiyo yani düzenli yapıorum herşeyi özenli bi şekilde

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:13 ----------

beslenme çok yanlış bence.protein alımı çok yetersiz

haklısın.bir ton balığı yicem hafta içi hergün bundansora haftasonuda bol tavuk

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:15 ----------

gelişim güzel ama bişey dikkatimi çekti.. skolyoz var sanırım?
omurilik yamukluğumu oluyor o.fotoğraflarda öyle çıkmış ne ki o kötü bişeymi korktum arkadaşa sordum,baktık valla fotoda öle çıkmış dedi oda

1 saat 40dk çok fazla max 1 saate dusurmeye calış.tabi ki hareketlerı yavas yavas yedıre yedıre yapacaksın ama bu kadar uzun durma salonda.hareket degısırken 2dk set araları 20 sn dınlenıp yapman uygun

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı