5 aylık çalışma ve diyet sonrası resimler..(suplement'siz!!).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilk öncelikle ölçüleri yazmadım en kısa zamanda ölçülerimide yazacağım görsel olarak resimlerimi ekliyorum.....

şunu söylemeliyim bu forum sayesinde bu spora başladım ve kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum bu forumda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten iyi bi iş çıkarıyorsunuz... resimlerini gördüğüm ıron pump samfb gibi üyelerin ciddi manada değişim geçirdiğini farkettim ve kendime şu soruyu sordum neden bende bu değişimi haketmeyeyim? lafı fazla uzatmadan resimlere geçelim..

bu arada son bir hatırlatma siyah beyaz olan resimlerim 2 günlük bir dinlemenin ardından soğuk olarak çekilmiştir...

ilk öncelikle spora başladığım günkü 2 adet resmimi görelim..

boy 178 kilo 95

son halim kilo 74

bu alt yapıdan sonra suplement kullanmayı düşünüyorum... hemen suplement kullanmaya başlamak istemedim çünkü bu forumda okuduğum bilgilerden kaynaklanarak hemen suplement takviyesine başlamamam ve sadece beslenme dinlenme konusunda hassas davranmam gerektiğini öğrendim ve şimdi suplement takviyesiyle devam etmek istiyorum..

hangi bölgelerde eksik veya nasıl çalışmam gerektiğim konusunda üstadlardan yardım bekliyorum hertürlü eleştiriye açığım teşekkürler...

Eklentiler

• resim019bb2.jpg
    resim019bb2.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 411
  • resim020az9.jpg
    resim020az9.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 357
  • jjjjj.jpg
    jjjjj.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 407
  • Resim 006.jpg
    Resim 006.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 415
  • Resim 010.jpg
    Resim 010.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 411
  • Resim 002.jpg
    Resim 002.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 418
  • Resim 005.jpg
    Resim 005.jpg
    129,3 KB · Görüntüleme: 399
  • Resim 011uu.jpg
    Resim 011uu.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 372
yorum için teşekkürler....

çok hacimli olmak istemiyorumm istediğim vücut tipi hacimli değil daha cok definasyon bir vücut tipi..

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.

- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı