Kaçar set çalışıyorsunben 3. ayimdayim sadece 1 hareket biceps(Cable crul) 1 hareket triceps (dips) yapiyorum.
3 set 12 tekrarKaçar set çalışıyorsun
bu mesajin takipcisiyim.gençler benden tavsiye proğramınızı yazlık ve kışlık proğram olarak antrenörünüzden isteyin çünkü kışın hava soğuk olduğu için 4 hareket bir kaz grupu için yetersiz gelir kası ısıtmak ve kan pompalamak için en az 3 hareket yapıp sonra kası doyuracaksınız kışın bir kas için 4 hareket yeterli değil yazın ise hava sıcak olduğundan vücud ısınız normal sevyiyesinden fazla ısınmakta ve o sıcaklarda ise kası fazla çalıştırmak kas kütlesini yıkar yani demek istiyorum ki antrenörlerinize danışın sağdan soldan duyma laflarla hareket etmeyin
Bu şu ana kadar duyduğum en saçma şey. Bunu bilimsel veriler ile kanıtlarsanız çok memnun oluruz.gençler benden tavsiye proğramınızı yazlık ve kışlık proğram olarak antrenörünüzden isteyin çünkü kışın hava soğuk olduğu için 4 hareket bir kaz grupu için yetersiz gelir kası ısıtmak ve kan pompalamak için en az 3 hareket yapıp sonra kası doyuracaksınız kışın bir kas için 4 hareket yeterli değil yazın ise hava sıcak olduğundan vücud ısınız normal sevyiyesinden fazla ısınmakta ve o sıcaklarda ise kası fazla çalıştırmak kas kütlesini yıkar yani demek istiyorum ki antrenörlerinize danışın sağdan soldan duyma laflarla hareket etmeyin
Başka bir konuda da denk geldim 15 yıldır bu işi yapıyormuş ve zayıf iseniz protein tozu değil gainer kullanın diyordu ve konu kilitlendiği için burdan yazmak istedimBu şu ana kadar duyduğum en saçma şey. Bunu bilimsel veriler ile kanıtlarsanız çok memnun oluruz.
Haklisin. Spor salonuna 200 gr tavuk 1 tabak mercimek corbasi getirebilsem protein tozuda gereksiz benim icin. Antreman sonrasi hemen kaslara yolladigim icin iciyorum zimbirtiyiBaşka bir konuda da denk geldim 15 yıldır bu işi yapıyormuş ve zayıf iseniz protein tozu değil gainer kullanın diyordu ve konu kilitlendiği için burdan yazmak istedimBu işin içinde olanlar gainer gibi bir ürünün gereksiz para israfı olduğunu bilirler.
Üstelik cut veya bulk dönemi de olsa protein olmazsa olmaz ve karbonhidrat neredeyse bütün gıdalarda mevcutken gainer önermek gereksizdir.
Antrenman sonrası hemen kaslara gönderme olayıda zaten pazarlama oyunlarından birisidir.Haklisin. Spor salonuna 200 gr tavuk 1 tabak mercimek corbasi getirebilsem protein tozuda gereksiz benim icin. Antreman sonrasi hemen kaslara yolladigim icin iciyorum zimbirtiyi![]()
Bu konuya ithafen güzel bir video atayım şuraya:Antrenman sonrası hemen kaslara gönderme olayıda zaten pazarlama oyunlarından birisidir.
İlla hemen besleneceksin diye birşey yok , 1 2 saat sonrada beslensen gelişim aynı yönde olacaktır.
fırat ne kadar zamandır antreman yapıyorsun?[DOUBLEPOST=1485934171][/DOUBLEPOST]Bu şu ana kadar duyduğum en saçma şey. Bunu bilimsel veriler ile kanıtlarsanız çok memnun oluruz.
bak dostum öncelikle yazımı iyi okuyup anladınmı ve burdan klavye prof. oluyorsun yeni başlayan ve zayıf olan insanların cut veya bulk ile ne işi olur sen ne yaptın da leni başlayan birinin kilo ve hacim almadan bulka soktun önce yasımı oku anla sonra yorum yap[DOUBLEPOST=1485934426][/DOUBLEPOST]Başka bir konuda da denk geldim 15 yıldır bu işi yapıyormuş ve zayıf iseniz protein tozu değil gainer kullanın diyordu ve konu kilitlendiği için burdan yazmak istedimBu işin içinde olanlar gainer gibi bir ürünün gereksiz para israfı olduğunu bilirler.
Üstelik cut veya bulk dönemi de olsa protein olmazsa olmaz ve karbonhidrat neredeyse bütün gıdalarda mevcutken gainer önermek gereksizdir.
gainer gereksiz bir ürün değilmi senin için sen çok akıllısın ya onca araştırma yapan bilim adamları ve onca bu işin ehli olmuş kişiler gaineri gereksiz bulduğu için üretmişler değilmi yani bilim adamları ve üstadlar hepsi gainer konusunda yanılmış bir tek sen akıllısın ve ülkelerin sağlık bakanlıkları gainer araştırmasını gereksiz bulduğu için kullanımına izin vermişler değilmi brawoo çok akıllısınBaşka bir konuda da denk geldim 15 yıldır bu işi yapıyormuş ve zayıf iseniz protein tozu değil gainer kullanın diyordu ve konu kilitlendiği için burdan yazmak istedimBu işin içinde olanlar gainer gibi bir ürünün gereksiz para israfı olduğunu bilirler.
Bu söylediğim genel anlamadaydı ve ayrıca protein bulk veya cut dönemi olup olmaması farketmez her zaman kullanılabilir, gainer gibi boş ürünler sadece pazarlama oyunudur tabikide. Hangi prof gainer ile büyümüş, pilav,makarna, yulaf vs. varken gainer boş harcamaktır.bak dostum öncelikle yazımı iyi okuyup anladınmı ve burdan klavye prof. oluyorsun yeni başlayan ve zayıf olan insanların cut veya bulk ile ne işi olur sen ne yaptın da leni başlayan birinin kilo ve hacim almadan bulka soktun önce yasımı oku anla sonra yorum yap