öncelikler herkese selamlar.
Fazla göbek nedeni ile 23 ağustosta başladiğim body maceramda 3 ayi doldurdum.
P.tesi, çarşamba, cuma, pazar, çalişiyorum.
En fazla aram 1 hafta oldu. Düzenli çalişiyorum diyebilirim galiba
tecrübeli arkadaşlarimin yorumlarina ihtiyacim var. Diyet falan yapmiyorum. Ama haldur huldurda yemiyorum. Protein ağirlikli beslenmeye çalişiyorum. Karbonhidrat yok. Spordan sonra süt, yoğurt,pirinç lapasi, yumurta beyazi v.s ile besleniyorum . Haftada 2 ya da 3 kez bi 35lik raki içiyorum. Body hocam protein tozu zamanimin geldiğini söyledi. Amacim irileşmek değil. 1.63 boyla irileşsem nolcak
fitleşmek istiyorum. Bu durumda destek olarak benim ne almam gerekir? Protein tozumu? Yağ yakicimi? Herkez aşama kaydettiğimi söylüyor. Bencede biraz bi gelişim var. 3 ayda kilo vermedim hala 74 kilodayim. Ama vücüdumda bi toparlanma var. Bunu anlayamadim.
Dediğim gibi fotoğraflarimin işiğinda bana yol gösterirmisiniz?
Olumlu olumsuz yorumlariniz için herkeze teşekkürler.
Fazla göbek nedeni ile 23 ağustosta başladiğim body maceramda 3 ayi doldurdum.
P.tesi, çarşamba, cuma, pazar, çalişiyorum.
En fazla aram 1 hafta oldu. Düzenli çalişiyorum diyebilirim galiba

tecrübeli arkadaşlarimin yorumlarina ihtiyacim var. Diyet falan yapmiyorum. Ama haldur huldurda yemiyorum. Protein ağirlikli beslenmeye çalişiyorum. Karbonhidrat yok. Spordan sonra süt, yoğurt,pirinç lapasi, yumurta beyazi v.s ile besleniyorum . Haftada 2 ya da 3 kez bi 35lik raki içiyorum. Body hocam protein tozu zamanimin geldiğini söyledi. Amacim irileşmek değil. 1.63 boyla irileşsem nolcak

Dediğim gibi fotoğraflarimin işiğinda bana yol gösterirmisiniz?
Olumlu olumsuz yorumlariniz için herkeze teşekkürler.