• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 yıllık değişim. Yorumlarınızı bekliyorum

emege saygı gayet fıt ve guzel olmus vucudun..boyun gayet ıyı tam vucut yapmalık..benım tavsıyem bıraz daha ıyı beslenıp hacım yapman

Şu karın zayıf diyenler ...
Keşke gelip bide salonda yaptığı mide idmanlarını görseniz :)
Ama sizde haklısınız tabi görmeden bişey diyemezsiniz :)

hahaha aynen aynen ya :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:10 ----------

Seninle aynı boydayım ve gerçekten bu boyda hacim alsan bile küçük gözüküyorsun 38cm define bicepsin var ve küçük gözüküyor.Aynı kol 1.70lik 75 lik adamda olsa bicepslerin çok iyi derler.Uzun boylu olmak vücut geliştirmede gerçekten bir dezavantaj.Yine de gelişimin iyi bence,biraz bulka girsen 95kg çıksan ardından tekrar 90 a insen daha iyi olur gibi

ya onu bende yapmak istiyorum ama yetersizlikler işte ne kadar dikkat etsem de bulk.a yeticek kadar yeterli degıl sanırım beslenmem öğünler iyi ama takviye az olunca cok zor oluyo

ekonomık bı bulk kuru ıstersen bence ogun aralarında lor peynırı.yunurta..onerırım ve bol bol makarna ..malum suplamentler etes
pahası bu zamanda

ekonomık bı bulk kuru ıstersen bence ogun aralarında lor peynırı.yunurta..onerırım ve bol bol makarna ..malum suplamentler etes
pahası bu zamanda

günde 10 tane yumurta yiyorum zaten loru da eklerım ama karbonhıdrat yetersız sanırım gunde yaklasık 300-350 gr makarna aralarda da pirinç patlagı corn flakes fln

2 yıl için az olabılır ama o boya göre gelısım guzel kardesım ;) gogus ölçün kaç goremedımde ? yazdıysanda kusura bakma :D

Back
Yukarı