2 aylik diyet programima yardim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar ,
1.73 boyunda 70 kiloyum suan. Yas:20

Gecen sene bu vakitler 78 kiloydum , saglikli bir sekilde L-carnitine destegi ile 4 ayda 65-66 kiloya dustum.. Fakat yinede göbek yok olmadi bunu kilo verip spor yapmadigim icin etin sıkılasmaması olarak degerlendiriyom ..

Tekrar 5-6 kilo vermek istiyorum , 1,5-2 ay gibi bi surede .

Sizlere sormak istedigim CLA mi L -carnitine mi kullanmam gerek ?
yada her 2 sini birden kullanirsam ne olur ? Ne kadar dozajlarda kullanmaliyim ..

Evin icinde dambıl,mekik,sınav harici spor yapamiycam cunku 10 gun sonra okulum aciliyor sabah 8 den aksamustu 4 e kdr .

Tesekkur ederim simdiden.

Birde sormak istedigim bu gobegi nasil duzlestirebilirim ? sonuc olarak 5-6 kilo veriyorum ama yine gobek kaliyor .. Ayrica bel bolgesindeki yaglanmayi nasil giderebilirim .. Mesela Gogusler normal asagı dogru ininde biraz kalınlasma var (1-1,5 cm kdr dısa dogru )

(berlitttigim gibi spor salonuna gidicek vaktim yok ancak sabah kalkınca veya aksam evde bıseyler yapablırım spor olarak )

Merhabalar ,
1.73 boyunda 70 kiloyum suan. Yas:20

Gecen sene bu vakitler 78 kiloydum , saglikli bir sekilde L-carnitine destegi ile 4 ayda 65-66 kiloya dustum.. Fakat yinede göbek yok olmadi bunu kilo verip spor yapmadigim icin etin sıkılasmaması olarak degerlendiriyom ..

Tekrar 5-6 kilo vermek istiyorum , 1,5-2 ay gibi bi surede .

Sizlere sormak istedigim CLA mi L -carnitine mi kullanmam gerek ?
yada her 2 sini birden kullanirsam ne olur ? Ne kadar dozajlarda kullanmaliyim ..

Evin icinde dambıl,mekik,sınav harici spor yapamiycam cunku 10 gun sonra okulum aciliyor sabah 8 den aksamustu 4 e kdr .

Tesekkur ederim simdiden.

Merak ettiğiniz herşey forumda zaten var..CLA ve L-carnitin kullanım şekillerinden yağ yakımına kadar..lütfen forumda araştırma yapınız!! Arama düğmesini kullanınız!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı