18 yaş 68 kilo 178 boy.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AzRaiL48

Üye
ben daha önce vücut çalşmadım..bu hafta başlamayı düşünüyorum..nasıl bi program önerirsiniz profesyoneller? =)

Eklentiler

• murat.jpg
    murat.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 687
henuz daha kisiye ozel programa gerek yok genetigin zaten iyi gibi duruyor. daha once hic calismamissin zaten oyuzden bu program idealdir ve 3 aylikdir o 3 aylik programin ardindan kisi kendine ozel program uygulamalidir.

SForever türkçemizi güzel kullanalım.Nerden biliyorsun fake olduğunu.Belki arkadaş ağır bir işte çalışıyor.Belki inşaat işçisi(kötülemek için sölemiyorum)

Sırf post girmek için yazmıyalım.

O cümleler repliktir, bir kere bir yere yazmakla Türkçemiz bozulmaz ;) . Arkadaş büyük ihtimalle fake. Fake değilse de yalan söylüyor bariz bir şekilde. 18 yaşında inşaat işçisi olmadığını düşünüyorum arkadaşın, inşaat işçisi tarzı bir vücut değil resimdeki. Bunu anlamak için hoca olmaya gerek yok. Resimdeki vücut kesinlikle daha önce spor yapmış bir vücut. Tamam çok bir özelliği yok ama sıradan boş beleş birinin vucüdu da değil. Bu tarz girişimlere prim vermemek gerekir, ayrıca konu da kurallara uygun değil.

O cümleler repliktir, bir kere bir yere yazmakla Türkçemiz bozulmaz ;) . Arkadaş büyük ihtimalle fake. Fake değilse de yalan söylüyor bariz bir şekilde. 18 yaşında inşaat işçisi olmadığını düşünüyorum arkadaşın, inşaat işçisi tarzı bir vücut değil resimdeki. Bunu anlamak için hoca olmaya gerek yok. Resimdeki vücut kesinlikle daha önce spor yapmış bir vücut. Tamam çok bir özelliği yok ama sıradan boş beleş birinin vucüdu da değil. Bu tarz girişimlere prim vermemek gerekir, ayrıca konu da kurallara uygun değil.

dostum aclık kası dıye bırsey var belkı o olabılır :) yani oyle durduguna aldanma cok zayıf ınsanlarda oyle goruntuler olabılıyor. buyuk ıhtımal kolları 32 33 santım falandır.

tabi senın dedıgının dogru olma ıhtımalı yuksek. zaten uslubundan bellı edıyor.

Sadece karın kasları için söylemedim, bende eskiden zayıftım benimde çıkardı karın kaslarım.
Vücutta özel bir durum yok yukarıda da söyledim ama bu sıfır sporlu standart bir vucut değil.
Arkadaştan o zaman acil şekilde farklı pozları isteyelim, konusunu kurallara uygun hale getirip istenen poz resimlerini de koysun, ben de voltamı alıyım bu konudan :)

kesinlikle inanmıyorum çalışılmış bir vücut! karın kasları benim de 16 yaşımda barizdi ama kollar ve göğüse doğru çalışma olduğu kesin lütfen birbirimizi kandırmayalım! yani egonu tatmin mi edeceksin?!?!?!?! hiç çalışmamış birisi için süper vücut diyecek birisi, sen de gaza mı geleceksin güya... lütfen yorum bile yapmak gereksiz bu kullanıcıya... %100 değil %1000 bu vücut ağırlık görmüş, en azından şınav, mekik görmüş!

Adam bal gibi çalışmış ya da başkasının resmiyle sizi yiyor,siz de kaale alıp cevap veriyorsunuz.
İnşaatta çalışıp böyle vücut yapmak.:p:D
Hangi gezegende?

vücut çalışılmamış dogru söylüyor yani vücudunda sadece midesinde zayıf oldugundan mide kasları belirgin ama mekik filan calısılmıstır ama böyle salonda emek verilerek calısılmıs bir vücut değil onu söylemek istemiş sanırım

uyarı yapılmış yine de tekrarlamak lazım... konunuz resim ekleme ve ölçü verme durumlarından ötürü kurallara uygun değildir... güncellemeniz gereklidir...

vücudunuz gerçekten çok güzel... yerinizde olmak isterdim...

fake diyenlere sadece gülüyorm arkadaslar..işim gücüm yok milleti kandırmakla mı uğrasıcam..inşaatçı da değilim öğrenciyim :D..daha önce herhangi bir salonda vücut çalışmadım spor olarak futbol oynadım sadece..fake diyenler zorunuza mı gtti :D kanıtlayabilrm inanmayana

program önermek yanlış olur ki zaten spor ssalonuna yazılmanla sana uygun bir program vereceklerdir ayrıca fake diyenler kıskanıyor bence :D evet biliyorum azrail48 hiç vg yapmayan birine göre vücudu iyi bunun nedeni genetik olmalı ama doğru söylemek gerekirse estetik olarak böyle bir vücut istemezdim ki azrail48 de memnun değil ki spor salonuna yazılıyor olmalı saygılar...

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı