6 aydır çalışıyorum pek düzenli denemez ama hergün çalıştım.
Kullandığım aletler, dumbell, göğüs yayı, barfiks demiri, el yayı.
dumbelların her biri 3kg ydı ilk ay bunla çalıştım, sonra iki dambılı tek elime alarak çalıştım 6 kg. başlangıçta sıfır barfiks çekerdim şimdi bu sayı 5 e 6 ya çıktı. şınav 5 taneden 15-20 ye çıkardım.
Başlarkenki amacım çöp gibi olan kollarımı(inanın gerçekten çöp gibiydi) bir seviye yükseltmekti. umarım başarmışımdır.
Bir yakınımın salonunda haftanın 2 günü çalıştım, geri kalan günler evde.
Omuzları bir türlü genişletemedim, şuanda omuz ağırlıklı çalışıyorum.
Konuyu açmaktaki amacım, kollarımda bir gelişme varmı yoksa hiç ellemesemde bu hale gelirmiydi?
55 kilo bir deri bir kemiktim halen daha öyleyim aslında 62 kiloya çıktım, sürekli protein ağırlıklı abanmaya çalışıyorum bakalım ne olacak.
Yorumlarınızı öğrenmek isterim.

Kullandığım aletler, dumbell, göğüs yayı, barfiks demiri, el yayı.
dumbelların her biri 3kg ydı ilk ay bunla çalıştım, sonra iki dambılı tek elime alarak çalıştım 6 kg. başlangıçta sıfır barfiks çekerdim şimdi bu sayı 5 e 6 ya çıktı. şınav 5 taneden 15-20 ye çıkardım.
Başlarkenki amacım çöp gibi olan kollarımı(inanın gerçekten çöp gibiydi) bir seviye yükseltmekti. umarım başarmışımdır.
Bir yakınımın salonunda haftanın 2 günü çalıştım, geri kalan günler evde.
Omuzları bir türlü genişletemedim, şuanda omuz ağırlıklı çalışıyorum.
Konuyu açmaktaki amacım, kollarımda bir gelişme varmı yoksa hiç ellemesemde bu hale gelirmiydi?
55 kilo bir deri bir kemiktim halen daha öyleyim aslında 62 kiloya çıktım, sürekli protein ağırlıklı abanmaya çalışıyorum bakalım ne olacak.
Yorumlarınızı öğrenmek isterim.