tesekkür ederim tamda bi hafta sonra alacaktım bu aklıma takıldı. öğrenci halimle o kadar para biriktirmiştim[emoji4]Bütün Supplementlerin üzerinde 18 yaşından küçüklerinin kullanmasında sakınca vardır diye yazıyor dostum. Olabildiğince uzak dur. Sağlıklı günler dilerim
Et tavuk al stokla güzelce ye hergün.tesekkür ederim tamda bi hafta sonra alacaktım bu aklıma takıldı. öğrenci halimle o kadar para biriktirmiştim[emoji4]
O parayı daha düzel daha doğal şeylere harca güzel kardeşim. Tavuk göğsüdür ton balığıdır falantesekkür ederim tamda bi hafta sonra alacaktım bu aklıma takıldı. öğrenci halimle o kadar para biriktirmiştim[emoji4]
Benim bildigin kilo basina 2g protein kilo basina 4-6g carb ve kilon kadar yag. Ben lean bulk yapiyorum 70 kiloyum 150gr protein 300gr falan carb ve 60 70gr yag aliyorum ve creatinle whey kullaniyorum. Ailem kiziyor arkadaslarim kiziyor. Ben 1 yil once pc basinda kalkmayip cips kola icince kizmazlardi ama is spor ve supplementlere gelince ortaligi dagitiyorlar. Ben anlamadim anlamayacagim bence zararli degil. Ben abilerimden gordugume bildigime inanirim.konusu açılmışken sorayım
1- kilo başına 2 gr protien öneriyorlar doğrumudur
2- kilo başına kaç gr karbonhidrat almalıyım amacım hacimlenmek ve oldukça yağsız kas kütlesi almak ve yağ yakma zamanında kaç gr karb almalıyım basit karb olabildiğince uzak duruyorum
3- kilo başına kaç gr yağ almalıyım
bu 3. sorumu cevaplarsanız cidden çok iyi olur
kullandınmı ?dostum kullandı suplement yaşım 15 bende düşünüyorum takıldımda
saol abi herhangi bi zararını gördünmü?kullandıktan sonra doktorda hiç kontrola falan gittinmikullan ben 17 yaşında kullanıyodum protein tozu ve amino asit kullanıyordum sende bu ikisini kullan birşey olmaz diğerlerine daha sonra 18 den sonra girersin
kesinlikle bir zarar görmedim son derece rahat olabilirsinsaol abi herhangi bi zararını gördünmü?kullandıktan sonra doktorda hiç kontrola falan gittinmi
çoook teşekkürler abikesinlikle bir zarar görmedim son derece rahat olabilirsin
o konuda ben şanslıydım kuzenimin çocukluk arkadaşı salon sahibi 2011 temmuzda 2 ay bir salonda takıldıktan sonra tanıdık diye oraya verdiler o hep amino asit protein tozu veriyordu bana hatta l carnitine ve animal cuts vermişti hepsini kullandım bu saydıklarımın ailem kızmadıı tanıdık zararlı birşey vermez diyeçoook teşekkürler abisupplementlerde öyle yazıyordu kafam kurcalandı kafam rahatladı saol.şimdi ailemi inandırmam gerekiyor.
oh rahatladım dostum.şimdi evdekiler almıyacağım diyor yaZamaninda whey ve bcaa kullandim 4 aydırda creatin ve multivitamin kullanıyorum geçen kan ve idrar testi yaptirdim genel kontrol amaçlı gayet sağlıklıydım yaş 16