13 yaş'da body

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ASLAN05

Yeni Üye
abilerim ben 13 yaşındayım bune sene 8. sınıfa geçtim boyum 170 cm 52 kiloyum yaşıtlarımın iki katı gibiyim genetik bi üstünlük var:) ama bende astım bronşitde var doktor geçti sen paçayı yırtmışın diyo eskiden merdiven çıksam nefesim daralırdı şimdi nefesim baya açıldı bi benim 2tane 4kg lık dambılım var yaşım çok küçük body biraz erken ama vücüdum baya musait ama yardım edin vücüt yapıyım deyipte sağlığımdan olmayım kendime bi program yaptım nasıl olmuş bu program tam bana göre beni fazla zorlamıo bunların hepsini evde yapacam hareketlerden seçtim yardımlarnızı bekliyorum

Squats boş 3*10
One Arm Dumbbell Rowing 4*12
Şınav 3*10
Dumbbell Bench Pres 3*12
Dumbbell Flyes 3*12
Bent-Knee Hip Raises 4*15
Dumbell Upright Rows 3*15
Front Dumbbell Raises 3*25
Bench Dips 3*10
Hammer Curls 3*25
Concentration Curls 3set 10-15-20
Two Arm Dumbbell Curls 3*25
Palms Up Dumbbell Curl 5*25

Palms Down Dumbbell Curl 5*15

NOT:BU PROGRAMI YAPARKEN BÜYÜK KASTAN KÜÇÜK KASA DOĞRU GİTTİM BİR FORUMDAN ÖĞRENDİYDİMweightlifter

Şimdiden teşekkürler...

abilerim ben 13 yaşındayım bune sene 8. sınıfa geçtim boyum 170 cm 52 kiloyum yaşıtlarımın iki katı gibiyim genetik bi üstünlük var:) ama bende astım bronşitde var doktor geçti sen paçayı yırtmışın diyo eskiden merdiven çıksam nefesim daralırdı şimdi nefesim baya açıldı bi benim 2tane 4kg lık dambılım var yaşım çok küçük body biraz erken ama vücüdum baya musait ama yardım edin vücüt yapıyım deyipte sağlığımdan olmayım kendime bi program yaptım nasıl olmuş bu program tam bana göre beni fazla zorlamıo bunların hepsini evde yapacam hareketlerden seçtim yardımlarnızı bekliyorum

Squats boş 3*10
One Arm Dumbbell Rowing 4*12
Şınav 3*10
Dumbbell Bench Pres 3*12
Dumbbell Flyes 3*12
Bent-Knee Hip Raises 4*15
Dumbell Upright Rows 3*15
Front Dumbbell Raises 3*25
Bench Dips 3*10
Hammer Curls 3*25
Concentration Curls 3set 10-15-20
Two Arm Dumbbell Curls 3*25
Palms Up Dumbbell Curl 5*25

Palms Down Dumbbell Curl 5*15

NOT:BU PROGRAMI YAPARKEN BÜYÜK KASTAN KÜÇÜK KASA DOĞRU GİTTİM BİR FORUMDAN ÖĞRENDİYDİMweightlifter

Şimdiden teşekkürler...

Dostum yasın daha cok küçük. Sana önerim yüzmeye git. 17, 18 yaşlarında önerim 18+ body yaparsın. 13 yaşından 18 yaşına kadar gidersen zatn vücudun süper olur, boyunda baya uzar bodylede istediğin kıvama getirirsin thums:

valla denedim başka sporları ama vücüt en çok buna elverişli zaten 13 dediğime bakmayın aynı 16 gibiyim

yaşın 13 16 gibi göstersende 16 yaşında olmuyorsun ne yazıkki. agırlık işlerine bu yaşta girme kendi vucut agırlıgınla spor yap kareteye başlıyabilirsin çok faydasını görürsün sonrada 16 17 oldun mu vucutta yaparsın.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodye-erken-ya-ta-ba-t20050.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/13-ya-vg-tavsiyeleri-t15425.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı