120 kiloyum hem zayıflamak hem hacim kazanmak istiyorum

birkacgundur hergun yemiyorum. Balik yararlidir diye biliyorum bence zararı olmaz ya hic duymadım.

Balık yararlıdır ama çiğ olunca (sushi) sorun olabilir,dikkat edin...

yapmaya çalıştığınız şey vücut geliştirmenin doğasına aykırı kendinize kısa vadede gerçekleştirebileceğiniz hedefler belirleyin. aynı anda hem yağ yakıp hem kas hacmini arttıramazsınız..

böyle bir beslenme şeklide antreman sitemide yok. yağ yakarken biir mikrar kas yakmak kaçınılmazdır öncelikli hedefinizi yağ yakımı olarak bleirleyin sonra bir hacim programıyla kas kütlenizi arttırırsınız.

dusuncen icin tesekkurler fitnessist, acikcasi bu konuyu cok dusundum, cok okudum, 10 kisiden 2si boyle soyluyor. Once kilonu ver sonra kutleye girersin diyor. Ama once kilo verip sonra kilo almak icin ugrasmak istemiyorum.
Ve olaya bu kadar karamsar bakmıyorum, su an sadece kardio yapiyomus gibi kilo kaybediyorum fakat max girdigim agirliklari da surekli arttiriyorum. cok kilolu oldugum icin vucudun bu agır tempoyu kaldırabiliyor. Ama belli bir kiloya indigimde bu kadar agir idmanları kaldıramayacagimi biliyorum. O yuzden simdilik harcayabildigim max kaloriyi harcama ve kaldirabildigim max agırlıklarla kutle kazanmaya calisiyorum.

Son düzenleme:
Kilo almak zor birsey degilmis bunu soyleyeyım..Bende 1.90 55 kiloydum..2 yılda duzenlı ve bılınclı bır sekılde yaglanmadan 15 kılo aldım..Daha sonra ustune bu sporada basladım suan 78 kıloyum..Yanı demem o ki once yagları yakıp sonra kas kutlesı kazanmak bence cok daha kolay..Ama bırde ne kadar kaslı olursan o kadar cabuk yag yakarsın mantıgıda var..

Karar sana kalmıs..Benım dusuncem yınede once yagları yakman..

dusuncelere saygı duyarım, ama su an zaten zayıflıyoken ve hacim kazanıyoken altın yumurtlayan tavuğun yemini kesmek gibi bişey olur bu. ha ilerde en kötü ne olur, kilo verememeye baslarim, o zamanda kardioyu artırıp ağırlığı azaltırım.

ekmeği kes,bol su,meyve,yoğurt,ve yeşilçay bunları uygula ve şimdilik hacim kazanmayı boşver 20-30 kilo verdikten sonra düşün bence

Kilo vermeye çalışırken kas yapmak çok zordur.Tarafımdan denenmiş ve verilen kilonun az olmasına sebep olmuştur.Kilo vermeyi uzun vadeye yayar azar azar veririm diyorsanız tamam ama.İnsan 1-2 ay sonunda da fazla kilo veremeyince psikolojik olarak isteksizliğe kapılıyor ki kilo vermek tamamen öncelikle psikolojik olarak da kendini hazırlamaya bağlı.

baslıgı acmamın uzerinden 1 sene geçti, su an 98 kiloyum %16 yag var, toparladım gibi vicudu. gobek kısmında deri sarktı biraz, onun için geceleri korse takıyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:53 ----------

ayrıca beslenmeyi çok geliştirdim,
3 gun hiit kardiyo
3 gun ağırlık antremanı
1 gun dinlenme
gunde 150g protein 150 g karbo 30g yag

@rodenward

Azmine hayranım rodenward umarım çok daha iyi sonuçlar elde edeceksin , antremanlara aynı tempo ile devam ettiğin sürece beslenmede rayına oturmuş durumda başarı kaçınılmaz olacaktır , sabırlı ol gerisi kendiliğinden gelecektir ...

tebrik ederim arkadasım bende 60 kilo kadar verdim :) artık kas yapmak istiyorum gunde 150g protein 150 g karbo 30g yag

bende mi boyle bir beslenme programı uygulasam ben su an haftada 6 gun 20km kardiyo yapıyorum ve yuzme salona baslasam iyi olcak

Back
Yukarı