evet canım fazlasıyla yasadım hemde lütfen dedigim gibi sabırlı ol mutlaka gdecektir asıl bundan sonrası cok zor geciyor öyleki ayda 1 veya 2 ayda bir kilo vermeye baslıyorsun peki bir süre ara verdinmi hic spora ve diyete? 1 hafta gibi eger denemediysen bunu da bir dene lütfen 1 hafta boyunca spor yapma eski yeme düzenine tekrar dön ama abartmamak kaydıylaDishiwelet sanırım yaşadığım sorunları birebir yaşamışsın.... öncelikle güzel mesajın icin teşekkür ederim.
Ve söyleyeceğin öneri SABIR oluyor değilmi, farklı bir uygulama yapmadın
Peki sende yaşadın mı bir bucuk ay boyunca kilo verememe yada sadece bir kilo vermek Yağları toparken zorlanmak falan.. Ve bunu nasıl aştın
Listelerine baktım hem diyetim , hemde sporum seninkinden fazla gibi duruyor buna rağmen neden veremiyroum sence
Son kilolar gitmeyince karamsarlığa düştüğüm icin işin açığı buraya yazdım ve yazılan cevaplar inan beni ilk gündeki motivasyonuma dönderdi kardeş.
Bugün sporuma yine zevkle gittim. İki saat boyunca güzelce yaptım sporumu geldim.... Yine yapıyordum ama dediğim gibi motivasyon sorunu oluşmuştu sonzamanlarda
Hiç protein diyeti denediniz mi. acaba diyorum aynı yeme türüne alıştımı vücut bi protein diyeti çaksam mı bir hafta
Protein... balık , tavuk ., çökelek varmı başka pratik olanlar hocam
Onlarıda yazdım kafama cok teşekkür ederim ilgin icin gercekten kardeş