Doğukan-stajyer
Üye
Merhabalar 3.5 Aydır bu sporu yapıyorum. Her ne kadar nox,bcaa,whey,protein ve gainer kullandıysam hiçbirinden fayda görmedim. Yaşım 16 Spora başladığım gün bsn no xplode aldım 2 ay kadar kullandım ilk haftalar 1 ölçek sonra 2-2.5 ölçeğe kadar çıktım kutu bitti bi faydasını görmedim. spora başladıktan 1 ay sonra hardline 4.1.1bcaa ve weider gold whey protein tozu aldım onlarıda no xplode ile kombine yapıyordum spordan 30 dk önce nox 20 dk önce hardline bcaa ve spordan hemen sonra whey protein tozu kullanıyordum. 1.5 ay sonunda ölçülerimi tekrar aldığımda gelişmiştim. ama kendim gelişmiştim bu kullandıklarımın bana verdiği hiç bir etkisini görmedim.2.5 ay oldu tekrar ölçülerimi aldırdım sadece omuz ve göğüs 1cm gelişmiş ve 1 kilo vermiştim. Hardline bitti nox bitti gittim. Scivation xtend bcaa ve grenade 50 calibre aldım antremanda güç vermesi için 1ay kadar onları kullandım. nafile yine bir etkisini göremedim spora başladığımdan beri 52 den 58a çıktım ondan sonra kilo alamadım.3 ay oldu Gittim dymatize mass gainer aldım 1.5 haftadır kullanıyorum en hafif bir kilo artışı olmadı. Bunlara bu kadar para harcayıp bir faydasını görmemek beni çok üzüyor.Birdaha asla supplement kullanmam. Aldığım ürünlerin orjinal olduğundan %100 eminim.